Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Το επόμενο αίτημά του, μετά την απόρριψη της αποφυλάκισής του

Τι ζήτησε από τους δικαστές

10 Σεπτεμβρίου 2021 09:01
Πέτρος Φιλιππίδης: Το επόμενο αίτημά του, μετά την απόρριψη της αποφυλάκισής του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το απόγευμα της Πέμπτης 9/9 έγινε γνωστό πως το αίτημα της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη απορρίφθηκε από τους δικαστές κι έτσι ο ηθοποιός παραμένει στις φυλακές Τρίπολης.

Η αντίδρασή του όταν έμαθε την απόφαση αυτή δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να την δεχθεί.

Το δεύτερο αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη

Αξίζει να σημειωθεί πως επιθυμία του ηθοποιού εφόσον απορριπτόταν η αίτησή του ήταν να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης. Στις ίδιες φυλακές κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι κρατούμενοι στον ίδιο θάλαμο ενώ τους χωρίζει ένα κρεβάτι.

Μάλιστα αναμένεται να συνεργαστούν σε θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει ο Δημήτρης Λιγνάδη με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σκάει υπόθεση νέου Φιλιππίδη: Άτομο που δεν περίμενε κανείς – Είναι πασίγνωστος

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στο χώρο του θεάτρου και γενικότερα του θεάματος.

Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος όπως έγινε γνωστό δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα ώστε να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και συνέχεια!

Πιο συγκεκριμένα στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες η είδηση ότι γνωστός σκηνοθέτης, υπεράνω πάσης υποψίας θα είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στο στόχαστρο καθώς φέρονται να υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πρόκειται μόνο για μία, αλλά είναι τουλάχιστον τρεις. Την αρχή έκανε η Σοφία Παυλίδου.

Σκάει υπόθεση νέου Φιλιππίδη: Άτομο που δεν περίμενε κανείς – Είναι πασίγνωστος

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί από παράσταση καθώς την πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Η κυρία Παυλίδου τόνισε πως ήταν μια σοκαριστική περίοδος για εκείνη καθώς έβλεπε τους συναδέλφους της να μην αντιδρούν για να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Αποκάλυψε μάλιστα πως σύντομα θα καταθέσει την συγκεκριμένη καταγγελία στο Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών ώστε ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες καθώς ο ΣΕΗ έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να αφήσει την παραμικρή σκιά, προκειμένου να έρθει επιτέλους η κάθαρση στο χώρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share