Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχίλα στην υπόθεση της Ιωάννας: Η χαρτορίχτρα «έσπρωξε» την 36χρονη στην επίθεση με βιτριόλι!

«Δηλητηρίασε» κι άλλο τη δράστιδα και την οδήγησε στο αποτρόπαιο!

9 Σεπτεμβρίου 2021 19:50
Ανατριχίλα στην υπόθεση της Ιωάννας: Η χαρτορίχτρα «έσπρωξε» την 36χρονη στην επίθεση με βιτριόλι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μόνο απλή δεν είναι, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία, το δικό της ρόλο στο να αποκτήσει... εμμονή μαζί της η 36χρονη Έφη έπαιξε και η χαρτορίχτρα, όπως συμπεραίνουμε από όσα είπε η Ευφροσύνη Φωτεινάκη στο Mega.

Σοκαριμένη δήλωσε η κυρία Φωτεινάκη με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα, η οποία ανήρτησε φωτογραφίες από το πρώτο χειρουργείο.

Όπως είπε γνωρίζει ότι «πολλοί άνθρωποι απευθύνονται σε χαρτορίχτρες, σε ανθρώπους που ακουμπούν στις ανθρώπινες ρωγμές για να βγάλουν χρήματα».

«Όλα αυτά τα λόγια που ακούμε είναι λόγια που εκλύουν θυμό και δημιουργούν εμμονές με πρόσωπα που βαφτίζεται θύτης. Και η ακτηγορούμενη αναζητά το εξιλαστήριο θύμα.

Όλο αυτό που ακολουθεί όμως η εκδικητική επιθετικότητα δεν έχουν να κάνουν μονο με τα λόγια της χαρτορίχτρας αλλά με την προσωπικότητα του ατόμου που μαζί με τα λόγια της χαρτορίχτρας οπλίζει ένα χέρι», εξήγησε.

«Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν οι καθηλώσεις και οι εμμονές. Υπάρχει ένας φαύλος κύκλος επανατροφοδότησης που το άτομο αναμασά τις ίδιες πληροφορίες και οδηγείται στην ανάγκη για την επιθετική εκδίκηση.

Όταν οι άνθρωποι δεν μπορούμε να μη διαχειριστούμε σε μια κατάσταση τότε δεν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που μαντεύουν το μέλλον, αλλά στους ανθρώπους που μπορούν να ερμηνεύσουν το παρόν, που είναι οι επιστήμονες ψυχικής υγείας», τόνισε κλείνοντας.

Ξεσκεπάστηκε η 36χρονη - Έτσι «έχτισε» το άλλοθι με το ταξί

Η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν απόλυτα μελετημένη, εκτελεσμένη στην εντέλεια σύμφωνα με τη σκέψη της 36χρονης, που όμως προδόθηκε από αρκετά στοιχεία, ακόμη και στο πώς «έχτιζε» το άλλοθι.

Ένα αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο παρουσίασε το Mega, στο οποίο καταγράφεται η 36χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης με το βιτριόλι τη μέρα της επίθεσης, να προσπαθεί να κλείσει ραδιοταξί.

Αναλυτικά η συνομιλία:

-Θα ήθελα ένα ταξί τώρα για τις 09.30 το πολύ για Ελευθερίου Βενιζέλου 231.

-Πείτε μου ένα τηλέφωνο.

-Δεν έχω κινητό, έχω βλάβη και έχω μονά το αμερικάνικο νούμερο.

-Πέστε το μου δεν πειράζει.

-Μισό, γιατί δεν το θυμάμαι… βέβαια, όχι δε θα σας το δώσω γιατί δεν πιάνει, δεν το έχω ενεργοποιήσει για Ελλάδα είναι εφικτό να είναι εκεί 09.30 ένα ταξί, να με περιμένει να το προπληρώσω;

-Πού θα πάτε;

-Για Μετς.

-Και το θέλετε στις 09.30;

-09.30, θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει. 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει.

-Για να σας γυρίσει;

-Όχι, έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να με περιμένει ένα ταξί για να πάω καπάκι στην άλλη.

-Το όνομά σας;

-Χατζηφωτίου Κωνσταντίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share