Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Πάρθηκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μόλις ανακοινώθηκε πως...

Έσκασε τώρα!

9 Σεπτεμβρίου 2021 15:44
Πάρθηκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μόλις ανακοινώθηκε πως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία είχε υποβληθεί λίγο μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε ότι ο γνωστός ηθοποιός και κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Πάρθηκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μόλις ανακοινώθηκε πως...

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια.

Επιπλέον, οι δικαστές δεν δέχονται ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ξεσπά ο Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ήξερα τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς πρόσφατα, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του ελληνικού θεάτρου που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, αλλά και για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τίποτα γύρω από την υπόθεση Φιλιππίδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «δεν ήξερα τίποτα! Δεν αποποιούμαι καμία ευθύνη».

Σοβαρές καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για κάποιους συναδέλφους σας. Πιστεύετε ότι «χτυπήθηκε» όλο το θέατρο εξαιτίας μιας μειονότητας;

«Το θέατρο δεν χτυπήθηκε από κανέναν. Είναι μια έννοια σπουδαία και κανένας από αυτούς που εργάζονται στο θέατρο δεν είναι ικανός να το χτυπήσει. Το θέατρο είναι καταδικασμένο να ζήσει και θα ζήσει. Κανείς δεν είναι ικανός να το καταδικάσει σε αφάνεια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share