Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mad Clip: Στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του τρεις ημέρες μετά την κηδεία του - Όλη η αλήθεια για το μοιραίο τροχαίο (Video)

Έτσι πέθανε ο ράπερ

9 Σεπτεμβρίου 2021 12:57
Mad Clip: Στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του τρεις ημέρες μετά την κηδεία του - Όλη η αλήθεια για το μοιραίο τροχαίο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρεις ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, όπως παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο πατέρας του επισκέφτηκε πριν από λίγο το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. Ενώ, μία απίστευτη καταγγελία έκανε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο παππούς του Mad Clip.

Ο πατέρας του trapper έμεινε μέσα 30-35 λεπτά και δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα ο λόγος της επίσκεψης του. Θυμίζουμε πως χθες ο παππούς του Mad Clip κατήγγειλε ότι από τη σορό του έλειπε ο σταυρός του και το κινητό του, οπότε ο λόγος της επίσκεψης μπορεί να έχει σχέση με αυτό το γεγονός.

Mad Clip: Έτσι πέθανε ο ράπερ - Όλη η αλήθεια για το μοιραίο τροχαίο

Ο θάνατος του Mad Clip στο τραγικό τροχαίο της Βουλιαγμένης έχει βυθίσει την χώρα σε πένθος, με τον ράπερ να φεύγει σε ηλικία 34 ετών από τη ζωή και τους πραγματογνώμονες να βάζουν «φως» στις συνθήκες, υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Με τη βοήθεια του Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα, μέσα σε μια Porsche ίδιας χρονολογίας και κυβισμού με εκείνη που οδηγούσε ο αδικοχαμένος μουσικός, το Mega αναφέρεται σε ορισμένα από τα σημεία που παραμένουν θολά.

«Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα.

«Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου».

Το αυτοκίνητο του τράπερ αρχίζει να γλιστράει στην Παραλιακή. Ο μουσικός προσπαθεί να το επαναφέρει και στρίβει απότομα το τιμόνι αριστερά και χάνοντας τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου».

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

Δεν σκοτώθηκε ακαριαία! Ανατροπή στην αιτία θανάτου του τράπερ (Video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο με το Mad Clip, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Παντελή Αλεξάνδρου, ο θάνατος του Mad Clip δεν ήταν ακαριαίος, αλλά υπέκυψε λίγα λεπτά αργότερα από τις βαρύτατες κακώσεις που είχε υποστεί εξαιτίας του τροχαίου.

Ο ίδιος λέει πως βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του νεαρού καλλιτέχνη, το οποίο δείχνει πως ζούσε έστω και για λίγη ώρα αμέσως μετά το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός τράπερ έφερε συντριπτικά τραύματα και κατάγματα σε όλο του σχεδόν το σώμα, τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που οποιαδήποτε ζώνη και αν φορούσε δεν θα μπορούσε να τον σώσει.

Τα ακριβή πάντως αίτια θανάτου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, επισημαίνοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί ο ιατροδικαστής να γνωρίζει εάν για παράδειγμα ο Mad Clip υπέστη κάποιο ισχαιμικό επεισόδιο που να ήταν η αιτία για το ατύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share