Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Καβάλα: Φορτηγό προσγειώθηκε σε στέγη σπιτιού

Τρελή» πορεία

9 Σεπτεμβρίου 2021 11:32
Σοκ στην Καβάλα: Φορτηγό προσγειώθηκε σε στέγη σπιτιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καβάλα: Ένα μικρό φορτηγό κινούμενο στον δρόμο του Παληού και στο ύψος Γλάστρες εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα “προσγειώθηκε” στην στέγη ενός σπιτιού από την κάτω μεριά του δρόμου.

Στα βίντεο ντοκουμέντα βλέπουμε τα τελευταία δευτερόλεπτα της «τρελής» πορείας του. Ο οδηγός φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα σε ένα δρόμο που δείχνει ολισθηρός. Όταν πατάει φρένο για να κόψει, καθώς πλησιάζει σε στροφή, το βαρύ όχημα φεύγει από το δρόμο και καταλήγει στη στέγη του σπιτιού.

Οι ένοικοι του σπιτιού πετάχτηκαν από το σπίτι και είδαν έκπληκτοι τις εικόνες που βλέπετε παρακάτω. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματισμένο οδηγό σε νοσοκομείο.

φορτηγό καβάλα

Διπλή τραγωδία στη Βόρεια Ελλάδα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!

Διπλή τραγωδία στη Βόρεια Ελλάδα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!

Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (07-09-2021), στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, ένας 40χρονος παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο ενώ κινούταν πεζός επί της οδού 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Διπλή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!

Λίγες ώρες αργότερα, στη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του οικισμού Ορφάνι.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος, ενώ από τα συντρίμμια του δεύτερου οχήματος ανασύρθηκαν ελαφρά τραυματίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Λάρισα: Ανετράπη νταλίκα - Γέμισε καύσιμα και λάδια το οδόστρωμα

Ένα τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο δρόμο Λάρισα – Φάρσαλα.

Σύμφωνα με το larissanet, λίγο μετά τις 2 μ.μ. μία νταλίκα, από άγνωστη αιτία, βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη στο ύψος του 11ου χλμ. της επαρχιακής οδού Φαρσάλων – Λάρισας.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το σημείο, καθώς μετά την ανατροπή το οδόστρωμα έχει καλυφθεί από καύσιμα και λάδια της νταλίκας.

Ο οδηγός της νταλίκας αναμένονταν να διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς η πρώτη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share