Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Γυναίκα πέταξε μπουκάλι στον άνδρα της αλλά τραυμάτισε το 7χρονο παιδί της

Το ανδρόγυνο αλληλομηνύθηκε και συνελήφθη

9 Σεπτεμβρίου 2021 10:29
Αγρίνιο: Γυναίκα πέταξε μπουκάλι στον άνδρα της αλλά τραυμάτισε το 7χρονο παιδί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τετάρτης με θύμα ένα 7χρονο παιδί το οποίο τραυματίστηκε κατά λάθος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το karvasaras.gr σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο ένα ζευγάρι τσακωνόταν. Ο 60χρονος σύζυγος με την 42χρονη γυναίκα του ήταν σε έντονη αντιπαράθεση με βρισιές και απειλές. Κάποια στιγμή η γυναίκα πέταξε προς τον άνδρα ένα μπουκάλι με καθαριστικό κουζίνας, το οποίο όμως αντί να βρει τον στόχο της, πέτυχε και τραυμάτισε το 7χρονο παιδί.

Το ανδρόγυνο αλληλομηνύθηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου που ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα οι δύο εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ ευτυχώς το 7χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Φρίκη στην Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από το σύζυγό της - Βρέθηκε σε λίμνη αίματος

Φρίκη στην Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από το σύζυγό της - Βρέθηκε σε λίμνη αίματος

Σοκαριστικό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Χαλκίδα, όταν ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής, τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γαζέπη.

Ένας 54χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, άρχισε να χτυπά την σύζυγό του. Γείτονες, άκουσαν τις φωνές και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

χαλκιδα ξυλοδαρμός

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν την γυναίκα στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Άμεσα ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβε τον 54χρονο, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο δράστης άμεσα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κρήτη: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Τρομερό σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθη στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ο 39χρονος σύζυγος ξυλοκόπησε την 33χρονη γυναίκα του.

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ η 33χρονη στο Ηράκλειο, την οποία ξυλοκόπησε ο σύζυγός της και μάλιστα μπροστά στο παιδί τους!

Ο «μάγκας» σύζυγος συνελήφθη όταν περίοικος που άκουσε τις φωνές, ειδοποίησε την Αστυνομία, θέλοντας να βοηθήσει την γυναίκα.

Κρήτη ξυλοδαρμός συζύγου

Ο 39χρονος παρέμεινε κρατούμενος ωστόσο λόγω αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει την 33χρονη σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 10 Αυγούστου. Ο 39χρονος κατηγορείται για: σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου, για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου ενώπιον ανήλικου τέκνου, για απειλή, ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη κατακράτηση κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share