Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: Συνελήφθη μουσικός για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας - Παρενοχλούσε και μαθήτριά του

Παρουσία Εισαγγελέα μπήκε σπίτι του η ΕΛΑΣ

8 Σεπτεμβρίου 2021 14:00
Φρίκη: Συνελήφθη μουσικός για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας - Παρενοχλούσε και μαθήτριά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη: Ένας 60χρονος μουσικός συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα, έσπασε τη σιωπή της η μητέρα της 17χρονης η οποία κατήγγειλε τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού καθώς και έναν 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ, για ομαδικό βιασμό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 60χρονος είχε στην κατοχή του πολλούς σκληρούς δίσκους, οι οποίοι βρέθηκαν στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου εισέβαλαν οι αστυνομικοί παρουσία Εισαγγελέα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο μουσικός είχε ανταλλάξει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανήλικο κορίτσι. Η ανταλλαγή του υλικού με τη μαθήτρια ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν είναι ξεκάθαρο για τους αστυνομικούς ότι είναι δικοί του. Τα βίντεο τα κατέβαζε από το διαδίκτυο και τα αποθήκευε σε αυτούς. Ο 60χρονος είναι μουσικός, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί.

Συνελήφθη μουσικός για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα. Πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες στο σπίτι του, είχε λάβει χώρα ψηφιακή ανάλυση και ενδελεχή διαδικτυακή έρευνα, μέσω της οποίας βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Νέα φρικιαστική υπόθεση: 17χρονος εκβίαζε τον πατέρα 12χρονης με γυμνές της φωτογραφίες - Θρίλερ για 13χρονη και στην Ανάβυσσο (Video)

Ένας 17χρονος μαθητής συνελήφθη στο σπίτι του, στη Μύκονο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα. Παράλληλα, νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης επικοινωνούσε διαδικτυακά με 12χρονη και την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο. Στη συνέχεια, ο 17χρονος απέστειλε το συγκεκριμένο ευαίσθητο υλικό στον πατέρα της ανήλικης και παράλληλα του ζητούσε χρηματικό ποσό, προκειμένου, όπως τον απειλούσε, να μην το διαμοιράσει στο διαδίκτυο. Την καταγγελία για τον εκβιασμό από τον 17χρονο έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα του κοριτσιού.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τον ανήλικο και εντόπισε τον τόπο κατοικίας του, στη Μύκονο. Αμέσως μετά κλιμάκια αστυνομικών διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο.

Από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση και εντοπίστηκε πλήθος αρχείων, βίντεο και φωτογραφίες, όπου μεταξύ άλλων απεικονιζόταν και η 12χρονη. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share