Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ασύλληπτο: Έκλεψαν τον σταυρό πάνω από το πτώμα του Mad Clip! Ήταν αξίας 10.000 ευρώ

Καταγγελία σοκ!

8 Σεπτεμβρίου 2021 10:18
Ασύλληπτο: Έκλεψαν τον σταυρό πάνω από το πτώμα του Mad Clip! Ήταν αξίας 10.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο παππούς του Mad Clip, τονίζοντας πως κάποιος την ώρα του απεγκλωβισμού της σορού του εγγονού του από την μοιραία Porshe του έκλεψε τον σταυρό αξίας 10.000 ευρώ!

"Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.", δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Mad Clip: Δεν σκοτώθηκε ακαριαία! Ανατροπή στην αιτία θανάτου του τράπερ (Video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο με το Mad Clip, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega. Παράλληλα, το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ Mad Clip σχολίασε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδάς, μιλώντας για ένα «παράξενο τροχαίο».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Παντελή Αλεξάνδρου, ο θάνατος του Mad Clip δεν ήταν ακαριαίος, αλλά υπέκυψε λίγα λεπτά αργότερα από τις βαρύτατες κακώσεις που είχε υποστεί εξαιτίας του τροχαίου.

Ο ίδιος λέει πως βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του νεαρού καλλιτέχνη, το οποίο δείχνει πως ζούσε έστω και για λίγη ώρα αμέσως μετά το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός τράπερ έφερε συντριπτικά τραύματα και κατάγματα σε όλο του σχεδόν το σώμα, τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που οποιαδήποτε ζώνη και αν φορούσε δεν θα μπορούσε να τον σώσει.

Τα ακριβή πάντως αίτια θανάτου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, επισημαίνοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί ο ιατροδικαστής να γνωρίζει εάν για παράδειγμα ο Mad Clip υπέστη κάποιο ισχαιμικό επεισόδιο που να ήταν η αιτία για το ατύχημα.

Κηδεία Mad Clip: Η ανατριχιαστική στιγμή με ανοιχτό το φέρετρο (Video)

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ράπερ Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν.

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε.

Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share