Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διπλή τραγωδία στη Βόρεια Ελλάδα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!

Ξεψύχησαν πεζός και οδηγός αυτοκινήτου

8 Σεπτεμβρίου 2021 09:58
Διπλή τραγωδία στη Βόρεια Ελλάδα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (07-09-2021), στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, ένας 40χρονος παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο ενώ κινούταν πεζός επί της οδού 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Διπλή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!

Λίγες ώρες αργότερα, στη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του οικισμού Ορφάνι.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος, ενώ από τα συντρίμμια του δεύτερου οχήματος ανασύρθηκαν ελαφρά τραυματίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Mad Clip: Δεν σκοτώθηκε ακαριαία! Ανατροπή στην αιτία θανάτου του τράπερ (Video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο με το Mad Clip, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega. Παράλληλα, το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ Mad Clip σχολίασε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδάς, μιλώντας για ένα «παράξενο τροχαίο».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Παντελή Αλεξάνδρου, ο θάνατος του Mad Clip δεν ήταν ακαριαίος, αλλά υπέκυψε λίγα λεπτά αργότερα από τις βαρύτατες κακώσεις που είχε υποστεί εξαιτίας του τροχαίου.

Ο ίδιος λέει πως βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του νεαρού καλλιτέχνη, το οποίο δείχνει πως ζούσε έστω και για λίγη ώρα αμέσως μετά το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός τράπερ έφερε συντριπτικά τραύματα και κατάγματα σε όλο του σχεδόν το σώμα, τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που οποιαδήποτε ζώνη και αν φορούσε δεν θα μπορούσε να τον σώσει.

Τα ακριβή πάντως αίτια θανάτου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, επισημαίνοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί ο ιατροδικαστής να γνωρίζει εάν για παράδειγμα ο Mad Clip υπέστη κάποιο ισχαιμικό επεισόδιο που να ήταν η αιτία για το ατύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share