Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mad Clip: Αποκάλυψη πραγματογνώμονα για το μοιραίο τροχαίο - Ευρήματα και απαντήσεις (Video)

Τι λέει ο Παναγιώτης Μαδάς για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο

7 Σεπτεμβρίου 2021 11:32
Mad Clip: Αποκάλυψη πραγματογνώμονα για το μοιραίο τροχαίο - Ευρήματα και απαντήσεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ Mad Clip σχολίασε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδάς, μιλώντας για ένα «παράξενο τροχαίο». Παράλληλα, δείτε την ανατριχιαστική στιγμή που το φέρετο του Mad Clip είναι ανοιχτό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ εξήγησε σχετικά ότι το ευκολότερο εφεύρημα στο εν λόγω περιστατικό είναι η απόδοση των αιτίων στην μεγάλη ταχύτητα.

«Βλέποντας το βίντεο, όταν το αυτοκίνητο ολοκληρώνει την καμπυλόγραμμη δεξιά στροφή, το βλέπουμε να έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα δεξιά και εν συνεχεία αμέσως προς τα αριστερά όπου χάνεται κατευθείαν ο έλεγχος», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Απέδωσε το συμβάν δε, είτε σε υπερδιορθωτικό χειρισμό προς τα αριστερά, είτε στο ότι κάτι συνέβη στον οδηγό.

Ανατροπή για το θάνατο του Mad Clip: Με πόσα «έτρεχε» ο ράπερ - Ήταν «πράσινο» ή «κόκκινο» το φανάρι

Ανατροπή φέρνουν ορισμένα στοιχεία για το τραγικό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip, με το γνωστό ράπερ να κηδεύεται σε απόλυτη θλίψη και νέες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές.

Τίποτα δεν θυμίζει το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τράπερ Mad Clip, καθώς αυτό μετά το τροχαίο δυστύχημα έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες.

Το μόνο που έχει απομείνει είναι το πίσω μέρος του οχήματος, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο άνθρωπος που μετέφερε το όχημα στη μάντρα αυτοκινήτων δεν έχει ξαναδεί τέτοια ζημιά σε όχημα τέτοιου τύπου.

Παράλληλα, το Mega αποκαλύπτει ότι το φανάρι πριν από τη στροφή που έγινε το συμβάν ήταν πράσινο, και όχι κόκκινο όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το πολυτελές όχημα υπολογίζεται στα 130 χλμ / ώρα, όταν το όριο ταχύτητα στο συγκεκριμένο σημείο είναι τα 50 χλμ / ώρα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί για τους λόγους που οδήγησαν τον Mad Clip να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να ξεφύγει από το δρόμο και να προσκρούσει στην κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share