Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο σκάνδαλο: Έχουν κάνει... φάμπρικα για πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid tests - Έτσι δρουν με κίνδυνο για την υγεία όλων

Ανεύθυνοι κι επικίνδυνοι!

6 Σεπτεμβρίου 2021 21:50
Απίστευτο σκάνδαλο: Έχουν κάνει... φάμπρικα για πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid tests - Έτσι δρουν με κίνδυνο για την υγεία όλων
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η σκανδαλώδης δράση ορισμένων συνανθρώπων μας, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια υγεία, φαίνεται πως αποκαλύπτεται, με την... φάμπρικα να γίνεται για πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid tests.

Η υπάλληλος του κέντρου Υγείας Παλαμά που ομολόγησε ότι εξέδωσε τα έγγραφα, φαίνεται ότι πρώτα κάλυψε φίλους και συγγενείς μεταξύ αυτών και τα αδέρφια της, ενώ άγνωστο παραμένει αν και η ίδια είναι εμβολιασμένη.

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται από το πρωί ο φάκελος με όλες τις καταγγελίες και τα στοιχεία για την δράση της.

Πρόκειται για μια γυναίκα 45 περίπου ετών, παντρεμένη με αξιωματικό της αστυνομίας και μητέρα 3 παιδιών. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια με καταγωγή από τις Σέρρες.

Η υπάλληλος πήγαινε νύχτα εκτός της βάρδιάς της για να βεβαιώσει τους ανύπαρκτους εμβολιασμούς. Μάλιστα είχε καταφέρει να αποσπάσει τους κωδικούς της γιατρού του κέντρου.

Κάπως έτσι κατάφερε να πιστοποιήσει ψευδώς ότι φίλοι και συγγενείς της είχαν εμβολιαστεί, χωρίς καν οι ίδιοι να περάσουν την πόρτα του κέντρου υγείας.

Συνολικά, κατάφερε να βεβαιώσει στο σύστημα περισσότερους από 30 εμβολιασμούς.

Το μοιραίο λάθος της υπαλλήλου ήταν ότι στα έγγραφα των πολιτών που υποτίθεται ότι είχαν εμβολιαστεί, έλειπε η υπογραφή του γιατρού.

Μηνύσεις έχουν κατατεθεί και κατά των 33 που έλαβαν τα εικονικά πιστοποιητικά, ενώ οι Αρχές εξετάζουν και το κατά πόσο η ίδια έχει πραγματικά εμβολιαστεί.

Η νέα υπόθεση με τα rapid tests

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι καταγγελίες γιατρών από την Πάτρα για ψευδώς θετικά rapid τεστ που ζητούν πολίτες προκειμένου να πάρουν πιστοποιητικό νόσησης και να αποφύγουν τον εμβολιασμό.

Όσοι έχουν θετικό αποτέλεσμα εξαιρούνται για 6 μήνες από τον εμβολιασμό και μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό νόσησης.

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πάντως πως τους υγειονομικούς που κατάφεραν να έχουν στα χέρια τους εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης τους περιμένει απόλυση.

Αποκλειστικό σκάνδαλο: Ανεμβολίαστοι ζητούν πιστοποιητικά από εμβολισμένους φίλους τους για να μπουν σε κέντρα διασκέδασης!

Η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει χάσει εντελώς την μπάλα και δεν μπορεί να το μαζέψει με τίποτα! Η απόφαση της σε μαγαζιά εστίασης και κέντρα διασκέδασης να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι κοντεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στα αυτιά μας αρκετοί είναι οι ανεμβολίαστοι που μπαίνουν σε διάφορα μαγαζιά, που (και καλά) απαγορεύεται η είσοδος τους για να μην εξαπλωθεί ο ιός αφού εκμεταλλεύονται την αδιαφορία του κράτους για ελέγχους!

Τι έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες; Κέντρα διασκέδασης έχουν ανοίξει τις τελευταίες μέρες, μόνο όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι αλλά "ξεχνούν" να ζητούν ταυτότητα! Συγκεκριμένα για να μπεις στα μαγαζιά πρέπει να δείξεις το πιστοποιητικό στου στην είσοδο, όπου θα το χτυπήσουν με barcode και θα βγάλει τα στοιχεία σου και αν είσαι ή όχι εμβολιασμένος!

Αποκλειστικό σκάνδαλο: Ανεμβολίαστοι ζητούν πιστοποιητικά από εμβολισμένους

Ωστόσο κανείς και πουθενά δεν ζητάει ταυτότητα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ανεμβολίαστοι να ζητούν πιστοποιητικά από εμβολιασμένους συγγενείς - φίλους για να μπαίνουν στα μαγαζιά, εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία για ελέγχους!

Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την μπάλα αφού αν είναι να μην ελέγχει τα μαγαζιά τότε ας τα αφήσει ελεύθερα! Παίζουμε την κολοκυθιά εν ολίγης! Τι σημασία έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού αν δεν ζητάς ταυτότητα; Για παράδειγμα μπορώ εγώ να βγάλω 10 φωτοτυπίες το πιστοποιητικό μου, να το δώσω σε δέκα ανεμβολίστους φίλους μου και εκείνοι να μπουν παντού! Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος για "μπλόκο"!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share