Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κηδεία Mad Clip: Συγκλονίζει η γιαγιά του - «Κλαίω και χτυπιέμαι...»

Συντετριμμένη με τον χαμό του εγγονού της

6 Σεπτεμβρίου 2021 17:29
Κηδεία Mad Clip: Συγκλονίζει η γιαγιά του - «Κλαίω και χτυπιέμαι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κηδεία του Mad Clip πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα σπαραγμού, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για το τελευταίο «αντίο», δείχνοντας το πένθος του.

Η γιαγιά του η οποία δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από την Αμερική στην Ελλάδα, μίλησε στην εκπομπή T-LIVE και τα λόγια της «λυγίζουν» και τους πιο σκληρούς. Γιαγιά και εγγονός είχαν πολύ καλή σχέση, με τον τράπερ μάλιστα, να την έχει κάνει και γνωστή στα social media μέσω βίντεο τους που είχε αναρτήσει.

«Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη, μια γιαγιά… Είμαι τελειωμένη… Τι να σας πω… Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου! Το μεγάλο μου το εγγονάκι! Το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι».

Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι. Πως χάθηκε το παιδί μου αυτό, πως χάθηκε… Αυτοδημιούργητο μόνο του, αναδείχθηκε μόνο του, μόνο έγραφε τις μουσικές του, τα τραγούδια του, όλα μόνο του τα έκανε. Και ήταν καλό παιδί και αγαπούσε και την μαμά του και την αδελφούλα του… Τους αγαπούσε όλους, ήταν καλό παιδί, δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε».

Κλαίω δυο μέρες, κλαίω και χτυπιέμαι από χθες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό».

Με καπνογόνα και... σπινιαρίσματα αποχαιρετούν τον καλλιτέχνη

Ο Mad Clip δε βρίσκεται πια κοντά μας, με την κηδεία του να πραγματοποιείται σε κλίμα απόλυτου πένθους, τη στιγμή που αρκετοί τον αποχαιρετούν με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Mad Clip είχε πάθος με την ταχύτητα και δήλωνε «κοντράκιας». Φίλοι και θαυμαστές που έχουν βρεθεί στην εκκλησία για να συνοδεύσουν τον τράπερ στην τελευταία του κατοικία, φρόντισαν το σημείο να… μυρίσει λάστιχο και ο ήχος από το γκάζι να ακουστεί παντού.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές του, έβαλαν μπρος τις μηχανές τους και άρχισαν τα σπινιαρίσματα ενώ το γκάζι όλο και αυξανόταν με αποτέλεσμα ο ήχος να κεντρίσει το ενδιαφέρον και όσων βρισκόντουσαν και λίγο πιο μακριά και δεν μπορούσαν να δουν τι συμβαίνει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share