Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κηδεία Mad Clip: Με καπνογόνα και... σπινιαρίσματα αποχαιρετούν τον καλλιτέχνη

Δε θα ξεχαστεί ποτέ...

6 Σεπτεμβρίου 2021 16:35
Κηδεία Mad Clip: Με καπνογόνα και... σπινιαρίσματα αποχαιρετούν τον καλλιτέχνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Mad Clip δε βρίσκεται πια κοντά μας, με την κηδεία του να πραγματοποιείται σε κλίμα απόλυτου πένθους, τη στιγμή που αρκετοί τον αποχαιρετούν με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Mad Clip είχε πάθος με την ταχύτητα και δήλωνε «κοντράκιας». Φίλοι και θαυμαστές που έχουν βρεθεί στην εκκλησία για να συνοδεύσουν τον τράπερ στην τελευταία του κατοικία, φρόντισαν το σημείο να… μυρίσει λάστιχο και ο ήχος από το γκάζι να ακουστεί παντού.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές του, έβαλαν μπρος τις μηχανές τους και άρχισαν τα σπινιαρίσματα ενώ το γκάζι όλο και αυξανόταν με αποτέλεσμα ο ήχος να κεντρίσει το ενδιαφέρον και όσων βρισκόντουσαν και λίγο πιο μακριά και δεν μπορούσαν να δουν τι συμβαίνει.

Το «ξέσπασμα» φίλου του

«Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ» είπε ο Μάικ Μπουλ, ο οποίος θα διαβάσει τον επικήδειο για τον τράπερ.

Ο κολλητός φίλος του Mad Clip μίλησε στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα για το τροχαίο δυστύχημα και την απώλεια που του έχει στοιχήσει.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι βγήκε στην εκπομπή λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων που διάβασε για τον θάνατο του τράπερ.

«Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ» είπε ο Μάικ Μπουλ, ο οποίος θα διαβάσει τον επικήδειο για τον τράπερ.

«Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων.

Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε.

Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή;

Δεν ήταν σε κόντρα. Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια…

Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος.

Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά» ανέφερε ξεσπώντας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του στενού φίλου του Mad Clip:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share