Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κηδεία Mad Clip: Σε λευκό φέρετρο η σορός του τράπερ - Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Η Ελένη Φουρέιρα κρατούσε το χέρι της μητέρας του

6 Σεπτεμβρίου 2021 15:40
Κηδεία Mad Clip: Σε λευκό φέρετρο η σορός του τράπερ - Τραγικές φιγούρες οι γονείς του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 16:30 θα ξεκινήσει η κηδεία του αδικοχαμένου τράπερ, Mad Clip (εδώ μπορείτε να την δείτε live). Παρά το γεγονός αυτό από νωρίς πλήθος κόσμου έχει φτάσει στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τον τραγουδιστή.

Η κάμερα της εκπομπής T-Live βρέθηκε στο σημείο και απαθανάτισε τόσο το φέρετρο όσο και την οικογένεια του τραγουδιστή.

Νέες εικόνες από την κηδεία του Mad Clip

Να τονιστεί πως η Ελένη Φουρέιρα που ήταν καλή φίλη και συνάδερφος του Mad Clip έφτασε στην εκκλησία κρατώντας από το χέρι την μητέρα του τραγουδιστή ενώ πλήθος κόσμου από θαυμαστές τον αποχαιρέτησε κάνοντας γκαζιές και παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του από ηχεία αυτοκινήτων.

«Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ...»

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο "αντίο", ο Μάικ Μπουλ κολλητός του φίλος, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού που έκανε πρεμιέρα, ξεσπώντας με τα όσα λέγονται και γράφονται περί ναρκωτικών και ποτού.

«Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων. Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα.

Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά» ανέφερε ξεσπώντας στην κάμερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share