Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Ραφήνα: H τραγική ιστορία του 44χρονου ζωγράφου που αυτοκτόνησε - Τα ιδιόχειρα σημειώματα που άφησε

«Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση

6 Σεπτεμβρίου 2021 14:41
Τραγωδία στη Ραφήνα: H τραγική ιστορία του 44χρονου ζωγράφου που αυτοκτόνησε - Τα ιδιόχειρα σημειώματα που άφησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στη Ραφήνα: Μία τραγική ιστορία κρύβει από πίσω της η αυτοκτονία του 44χρονου ζωγράφου ο οποίος το πρωί της Δευτέρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του με καλώδιο καθώς όπως αποδείχθηκε αργότερα εκείνη τον κακοποιούσε συστηματικά.

Στον άτυχο άνδρα αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και έκατσε για μικρό χρονικό διάστημα στη φυλακή. Όταν αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα ανέπτυξε τις ικανότητές του στη ζωγραφική, προσπάθησε να ξεπεράσει όλα όσα είχε ζήσει, ωστόσο έπασχε από βαριά κατάθλιψη μέχρι που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Πίσω του άφησε τρία ιδιόχειρα σημειώματα. Το ένα, όπως έγραφε, ήταν για την αστυνομία, το άλλο για τον δικηγόρο του και το τρίτο για την αδερφή του.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και επιβεβαιώνεται το σενάριο της αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, ο ζωγράφος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να φιμώθηκε μόνος του και να κρεμάστηκε από το μπαλκόνι που «βλέπει» στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας στην Οδό Νηρέως 39, στη περιοχή Μαρίκες, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Κυπαρισσία: «Την είχε σκλάβα του» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της Μόνικα

Ο Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία θεωρείται ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας.

Σε βάρος του μάλιστα, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το STAR, με τις αρχές να συγκλίνουν στο πρόσωπό του ως υπαίτιου για τη δολοφονία.

Παράλληλα, ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε στο Star, λέγοντας πως η Μόνικα βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της.

Κυπαρισσία μόνικα

«Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του» τόνισε.

Τόνισε επίσης πως ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει ενώ τελευταία φορά μίλησαν κρυφά τα Χριστούγεννα όπου του ζήτησε χρήματα.

«Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχε πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με "χοντρά" λόγια» σημείωσε.

Δείτε όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share