Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κηδεία Mad Clip: Οι πρώτες σπαρακτικές εικόνες από το τελευταίο αντίο!

Τραγικές ώρες στην Εκκλησία!

6 Σεπτεμβρίου 2021 14:17
Κηδεία Mad Clip: Οι πρώτες σπαρακτικές εικόνες από το τελευταίο αντίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο αντίο για τον τράπερ, Mad Clip στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γίνει η κηδεία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Να σημειωθεί πως λίγο πριν την κηδεία του Mad Clip, ο Mente Fuerte έκανε έκκληση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σε όλους, να δείξουν σεβασμό στην οικογένεια του τράπερ.

Δείτε live εικόνα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Αφού έχουμε λεφτά για ποτά, έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ταξί»: Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τον θάντο του Mad Clip

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα, η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα μίλησαν για την απώλεια του Mad Clip.

«Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγείτε».

Η δήλωση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του τράπερ

Από την πλευρά της, η Έλενα Παπαρίζου επεσήμανε «αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί».

Mad Clip: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Light

Θλίψη και σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο.

O Light, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με τον οποίο αποχαιρετά τον αγαπημένο τράπερ.

Πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «Μέχρι να ξανασυναντηθούμε…»

Mad Clip: Στο «φως» νέο βίντεο ντοκουμέντο – Μυστήριο για το πώς χάθηκε ο έλεγχος

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του μοιραίου τροχαίου, το οποίο στοίχισε την ζωή στον Mad Clip, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και εξετάζεται προκειμένου να πέσει φως στα αίτια του τραγικού τροχαίου είναι από κάμερα ασφαλείας. Καταγράφει την στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και έτσι να χάσει την ζωή του.

To βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να πλαγιολισθαίνει. Στο βίντεο ο τραγουδιστής με το πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο αρχίζει να φέρνει στροφές και με μεγάλη ταχύτητα βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω διακρίνεται ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Τη Δευτέρα η κηδεία του Mad Clip

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ούτε Αρετή ούτε Άννα Μαρία: Αυτή ήταν η τελευταία σύντροφος του Mad Clip πριν πεθάνει

Ο Mad Clip δε βρίσκεται πια δίπλα μας, μετά το τροχαίο στη Βουλιαγμένη και ο ίδιος είχε εκφράσει αρκετές φορές δημόσια τον έρωτά του για την Αρετή, αλλά ούτε εκείνη ούτε η Άννα Μαρία Ηλιάδου ήταν η τελευταία του σχέση πριν πεθάνει.

Όλα ανατράπηκαν, όταν η πραγματική σύντροφος του Mad Clip ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.

Ο λόγος για την... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share