Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός σε νοσοκομείο: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς να βοηθήσουν το παιδί της

Κατέληξε το κρατητήριο!

6 Σεπτεμβρίου 2021 10:33
Χαμός σε νοσοκομείο: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς να βοηθήσουν το παιδί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 43χρονη γυναίκα δεν άφηνε τους γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου να κάνουν τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο.

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Βενιζέλειο του Ηρακλείου Κρήτης. Ένας 15χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να του παραχθούν η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ωστόσο η 43χρονη μητέρα του αντέδρασε και δεν άφηνε τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους.

Ωστόσο στις Σέρρες, τετράχρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Την συνέλαβαν

Ο 15χρονος έχει εισαχθεί από την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Ωστόσο η μητέρα του παιδιού, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, εμπόδισε του γιατρούς ενώ και ο πατέρας ήταν αδύνατο να την μεταπείσει. Οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ενημερώσουν την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη της 43χρονης. Η μητέρα του παιδιού αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

 Χαμός σε νοσοκομείο: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς να βοηθήσουν το παιδί της

Φρίκη στο Ηράκλειο: 30χρονος αποπειράθηκε να βιάσει συγγενή του

Ακόμη ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, με πρωταγωνιστή έναν 30χρονο.

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά σεξουαλικής βίας στην Ελλάδα, με τελευταίο θύμα μια 55χρονη από τη Χερσόνησο. Εφιαλτικές στιγμές για τη γυναίκα.«Παγωμάρα» στην Κρήτη: 72χρονος ασέλγησε σε 6χρονο κορίτσι!

Πιο συγκριμένα, ο νεαρός από τη Βουλγαρία μπήκε στο διαμέρισμα μιας 55χρονης που είναι συγγενής της από το παράθυρο, έπεσε πάνω της και προσπάθησε να τη βιάσει, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Η άτυχη γυναίκα πανικοβλημένη κάλεσε βοήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία.

Μετά από λίγες ώρες ο άνδρας συνελήφθη ενώ φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Από την πλευρά του, ο 30χρονος υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν, όταν μίλησε στους αστυνομικούς.

«Παγωμάρα» στην Κρήτη: 72χρονος ασέλγησε σε 6χρονο κορίτσι!

Ανατριχιάζει την κοινωνία της Κρήτης η είδηση του βιασμού ενός 6χρονου κοριτσιού από 72χρονο, κάτι που συνέβη στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του μικρού κοριτσιού. Η μητέρα το αντιλήφθηκε όταν είδε μία περίεργη συμπεριφορά της κόρης της με το μικρό κορίτσι να αναφέρει παράλληλα ότι πονούσε σε κάποια σημεία.

Τότε το κορίτσι, όπως αναφέρει το cretapost.gr, περιέγραψε στη μητέρα της κάποιες άσεμνες κινήσεις που προχώρησε ο 72χρονος σε βάρος της, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις για άλλη μια υπόθεση βιασμού στο νησί.

Η μητέρα χωρίς καθυστέρηση πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Βιασμός στην Κρήτη

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κορίτσι φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.

Οι αστυνομικές αρχές μέσα σε ελάχιστο χρόνο εντόπισαν και συνέλαβαν τον 72χρονο καθώς προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται η εξέταση του κοριτσιού από ιατροδικαστή καθώς και από παιδοψυχίατρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share