Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΝΔ: Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος

Το γραφείο Τύπου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ

5 Σεπτεμβρίου 2021 14:58
ΝΔ: Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στην ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου μέσω της οποίας ζητάει διαγραφή του Γιάννη Καλλιάνου για την ανάρτησή του σχετικά με την ανήλικη που κατήγγειλε για βιασμό γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει ότι η ανάρτηση Καλλιάνου ήταν λάθος όμως, όπως υπογραμμίζει, «τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ». Στην απάντησή της η ΝΔ κάνει λόγο και για το κίνημα #metoo, του οποίου το κουβάρι ξετυλίχθηκε επί των ημερών της, ενώ καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση «πολιτική αδυναμία».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας. H Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία».Απαράδεκτες δηλώσεις Καλλιάνου για την 17χρονη που κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή για βιασμό: Θέλει να βγάλει κανένα φράγκο ώστε να αγοράσει iPhone

Απαράδεκτες δηλώσεις Καλλιάνου για την 17χρονη: Θέλει να βγάλει κανένα φράγκο ώστε να αγοράσει iPhone

Δημοσιεύοντας φωτογραφία της 17χρονης που κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή για βιασμό, ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνει: «Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φ;iλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13.

Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ’ όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ».Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο γνωστός ποδοσφαιριστής

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Μπορεί η κ. Μπεκατώρου μετά την καταγγελία της να άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και να μπήκαν στη φυλακή κτήνη που μέχρι τότε δεν ήταν γνωστές οι αισχρές ενέργειες τους, όμως το νόμισμα πλέον έχει δύο πλευρές.

Ορισμένες κοπέλες που προσφέρουν με άνεση τον έρωτα επί πληρωμή (δεν επιθυμώ να πω την γνωστή λέξη και όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρομαι σε οίκους ανοχής), για να βγάλουν λίγα παραπάνω λεφτά δήθεν καταγγέλλουν ότι τις βίασαν, τις εξαπάτησαν, τις έδειραν, τις κακομεταχειρίστηκαν κτλπ…

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα 17χρονα αυτά κορίτσια, που όνειρο τους είναι να σπουδάσουν Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο MIT (ειρωνικά το λέω ασφαλώς και χωρίς ρατσιστική διάθεση) και που έσπευσαν να καταγγείλουν ότι τις βίασε ο ποδοσφαιριστής Σεμέδο. Επίσης κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο διαδίκτυο που φαίνεται πόσο τελικά ο αθλητής “βιάζει” τις ανήξερες κοπέλες (από ντροπή δεν το ανεβάζω).

Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13.
Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ’όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ.

Ντροπή τους!

ΥΓ : Για να εξηγούμαι, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει καθόλου ρατσιστική διάθεση για κάποιες κοπέλες που ντύνονται με υπερβολικά κοντά φορέματα. Ο καθένας ντύνεται όπως τον εκφράζει. Ίσα ίσα, αυτό έλειπε. Έχω δει κοπέλες στη ζωή μου με κοντά φορέματα που είναι τέρατα εντιμότητας και ηθικής, και άλλες με κελεμπίες που είναι το αντίθετο. Ομοίως και άντρες. Δεν είναι θέμα φύλου δηλαδή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share