Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λαμία: Κρεμάστηκε σε κοινή θέα στο κέντρο της πόλης

Οι κάτοικοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

4 Σεπτεμβρίου 2021 14:00
Σοκ στη Λαμία: Κρεμάστηκε σε κοινή θέα στο κέντρο της πόλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στο κέντρο της Λαμίας με τον αυτόχειρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Η αυτοκτονία σε κοινή θέα σημειώθηκε στην οδό Καποδιστρίου, απέναντι από τα Δικαστήρια της Λαμίας, με τον άντρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport.gr, πρόκειται για 44χρονο Λαμιώτη, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα το 2ου ορόφου με τη μητέρα του και τη σύντροφό του, που όμως τη στιγμή που κρεμάστηκε έλειπαν απ΄το σπίτι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 44χρονος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Σοκ στη Λαμία: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι φίλου του

Σοκ στη Λαμία: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι φίλου του

Συναγερμός στην αστυνομία για το θάνατο ενός 30χρονου Λαμιώτη ο οποιός κρεμάστηκε με καλώδιο από ξύλινο δοκάρι, σε σπίτι φίλου του.

Ωστόσο νεκρή βρέθηκε μια 52χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας κρεμάστηκε με καλώδιο από ξύλινο δοκάρι, σε σπίτι φίλου του, στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Ο φίλος του, που τον φιλοξενούσε και τον βρήκε κρεμασμένο στη σοφίτα, είναι εμφανώς σοκαρισμένος.

Στο σημείο, σύμφωνα με το lamiareport, έσπευσαν οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και αστυνομικοί από το Α.Τ. Λαμίας, καθώς επίσης και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για αυτοκτονία

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν το χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν αυτοκτονία, ωστόσο όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα παραγγελθεί να γίνει και νεκροψία νεκροτομή από ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο νεαρός άνδρας, που έβαλε τέλος στη ζωή του, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Σοκ στη Λαμία: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι φίλου του

Λαμία: Καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από 54χρονο

Μία 15χρονη στη Λαμία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 54χρονο, ο οποίος έχει φιλική σχέση με την οικογένειά της. Ωστόσο ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος 18χρονου που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα lamiareport, η ανήλικη ήταν στο σπίτι του άνδρα το Σάββατο όταν εκείνος, όπως καταγγέλλει η ανήλικη, της έκανε πονηρές προτάσεις αλλά και άσεμνες χειρονομίες.

Η 15χρονη τρομοκρατήθηκε και έτρεξε να φύγει από το σπίτι και είπε στη μητέρα της όλα όσα έγιναν. Η μητέρα, τότε, πήρε την ανήλικη και μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν τον 54χρονο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ωστόσο ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα.

 Λαμία: Καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από 54χρονο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share