Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/09)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

4 Σεπτεμβρίου 2021 08:57
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/09)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Σάββατο 04/09! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του Open. Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι η αγωνία από τις οικονομικές εξελίξεις στα νοικοκυριά.

«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: Η Αστυνομία αναγνώρισε και «πιάνει» το συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Μια μεγάλη εξέλιξη μοιάζει να υπάρχει στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, την πιο πολύκροτη από όλες ίσως για το 2021, με την Αστυνομία να είναι πιθανώς κοντά στο συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ειδεχθή φόνο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Εδώ και πολύ καιρό, άλλωστε, οι Αρχές αναζητούσαν την πιθανότητα κάποιο τρίτο πρόσωπο να έχει βοηθήσει τον 33χρονο προφυλακισθέντα πιλότο, όχι τόσο με τη στιγμή που σκοτώνει την 20χρονη μητέρα, αλλά περισσότερο με τις ώρες που ακολούθησαν και επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του, δημιουργώντας το σκηνικό ληστείας.

Η Αγγελική Νικολούλη, άλλωστε, επέμενε ιδιαίτερα όχι μόνο στην ύπαρξη συνεργού, αλλά και στο ρόλο που έπαιξε σε εκείνη την υπόθεση ένα αυτοκίνητο, που έκανε ύποπτες κινήσεις στην περιοχή. Το σημαντικό, βέβαια, είναι το τι πιστεύουν οι Αρχές και για να «σκαλίζουν» ακόμη αυτό το ενδεχόμενο, σημαίνει πως υφίστανται στοιχεία, που τους οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Η φωνή αναγνωρίστηκε, οι εξελίξεις έρχονται

Ένα από αυτά, ασφαλώς, είναι και τα απειλητικά τηλεφωνήματα στην Ελένη Μυλωνοπούλου, με την «ψυχολόγο» να αναφέρεται τόσο σε αυτά όσο και σε μια συνάντηση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που είχε περίεργη στάση. Παρότι η Αστυνομία, ότι οι απειλές προς την κ. Μυλωνοπούλου ενδέχεται να είναι φάρσες ή να μην έχουν σχέση με την υπόθεση απλώς, εν τέλει μπορεί και να έρθει ανατροπή στους ισχυρισμούς των αξιωματικών της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Spirto, οι Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει τον άνθρωπο, που κρύβεται πίσω από την φωνή, γεγονός που μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεται ένα «βήμα» πιο κοντά στο συνεργό του φόνου της Καρολάιν. Με αυτό τον τρόπο, είναι έτοιμοι να τους περάσουν τις χειροπέδες και να διαπιστώσουν τη σχέση του με τον πιλότο, που υπενθυμίζουμε πως μόνο χαρούμενος δεν είναι με τις τελευταίες ειδήσεις, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει για την πιθανότητα εμπλοκής του αδελφού του.

Γλυκά νερά πρωτοσέλιδο συνεργός

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share