Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Mad clip: Τέλος στα σενάρια βάζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο - Τα νέα δεδομένα

Νέο βίντεο από τη «διαδρομή θανάτου»

3 Σεπτεμβρίου 2021 15:29
Mad clip: Τέλος στα σενάρια βάζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο - Τα νέα δεδομένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όσα ακούγονται σχετικά με την εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του 34χρονου τράπερ Mad Clip, βάζει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο οδηγός πιθανό να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα.Αντίθετα , όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής , το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης . Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι» λέει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Λουλούδια και σημειώματα στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος

Mad clip: Τέλος στα σενάρια βάζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο

Νέο βίντεο από τη «διαδρομή θανάτου» του τράπερ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους νέο βίντεο, το οποίο έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Το βίντεο είναι από παρακείμενη επιχείρηση από το σημείο του συμβάντος και η τροχαία το εξετάζει καρέ καρέ προκειμένου να αντλήσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί.

«Δεν ξέρουμε πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας» - Τα προφητικά λόγια του Mad Clip που προκαλούν ανατριχίλα (Video)

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας». Παράλληλα, δείτε ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν χάσει τη ζωή του!

«Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε.

Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω», ήταν τα λόγια του Mad Clip.

Mad Clip: Έτσι πέθανε ο ράπερ! «Δεν θα ζούσε ούτε με ζώνη!»

Για τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip στο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου μίλησε ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο κ. Μιχαλόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αναφορικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ πριν από το μοιραίο δυστύχημα: «Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία». Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. Παράλληλα, αποκαλυπτική είναι μαρτυρία για την κατάσταση του Mad Clip λίγες ώρες πριν σκοτωθεί.

«Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share