Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μίκης Θεοδωράκης: «Ήθελε να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Πέθανε οδυνηρά» - «Τσακίζει» κόκαλα η κόρη του Μαργαρίτα (Video)

Αυτή ήταν η αιτία του θανάτου του - Η επίσημη ανακοίνωση

3 Σεπτεμβρίου 2021 07:51
Μίκης Θεοδωράκης: «Ήθελε να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Πέθανε οδυνηρά» - «Τσακίζει» κόκαλα η κόρη του Μαργαρίτα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Ήθελε να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Πέθανε οδυνηρά»! «Τσακίζει» κόκαλα η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα για τις τελευταίες του στιγμές. Παράλληλα, ο Μίκης Θεοδωράκης, προαισθανόμενος το τέλος της ζωής του, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, δίνοντάς του το στίγμα των τελευταίων του επιθυμιών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης «έφυγε» σε ηλικία 96 ετών, ταλαιπωρημένος από την υγεία του, η οποία είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως αποκάλυψε και η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Να αγαπάμε τον μπαμπά. Να συνεχίσουμε να αγαπάμε τον μπαμπά. Στο τέλος της ζωής του ήτανε πολύ δύσκολα, πολύ δύσκολα για 20 μέρες», ανέφερε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές του: «Υπέφερε, δεν ήθελε να ζήσει άλλο, τελικά τελείωσε σήμερα το πρωί. Τα πνευμόνια του δεν λειτουργούσαν».

Και συνέχισε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη:

«Δεν το πιστεύω, κάθομαι εδώ και είναι σαν να κοιμάται και τον χαϊδεύω και τον νανουρίζω… Είναι ήρεμος, είναι ήρεμος, κλείσανε τα μάτια του και δεν το πιστεύω. Δεν μπορούσε να μιλήσει τις τελευταίες μέρες, ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ήθελε να πεθάνει, μας παρακαλούσε, να πεθάνει, να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς πέθανε οδυνηρά».

«Αυτό που θέλω να πω είναι να μην τον ξεχάσουμε τον μπαμπά. Ήταν καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος, αγωνιστής, μεγάλος καλλιτέχνης με ωραίες μελωδίες και πολύ αγώνα. Πολύ αγώνα, πολλές θυσίες, αυτός ήταν ο μπαμπάς», κατέληξε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη.

Μίκης Θεοδωράκης: Αυτή ήταν η αιτία του θανάτου του - Η επίσημη ανακοίνωση

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης (2/9) ο κορυφαίος μουσικός, Μίκης Θεοδωράκης, με τον Πρωθυπουργό μάλιστα να κηρύσσει τριήμερο εθνικό πένθος.

Ο 96χρονος μουσικοσυνθέτης με το σπουδαίο έργο και τη σημντική του προσφορά γνωστοποιήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ότι απεβίωσε από από καρδιοαναπνευστική ανακοπή στις 8:35 π.μ.

Αιτία θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share