Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν χάσει τη ζωή του! Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi - Η κατάθεση του στην αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο του τράπερ

3 Σεπτεμβρίου 2021 07:09
Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν χάσει τη ζωή του! Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi - Η κατάθεση του στην αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mad Clip: Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς φαίνεται πως δείχνει πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα, που είχε ως συνέπεια ο γνωστός μουσικός Mad Clip να χάσει τη ζωή του.

Ειδικότερα, δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip, μάρκας Porsche, αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το τροχαίο. Ενώ, ανατριχίλα προκαλούν οι προφητικοί στίχοι τραγουδιών του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος»

Όπως φαίνεται στο βίντεο τα αυτοκίνητα είναι δίπλα δίπλα και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητο του Mad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά ένα άλλο προπορευόμενο αυτοκίνητο και να μπαίνει στη μοιραία στροφή που του στοίχισε τη ζωή, όπου φρέναρε απότομα, χάνοντας-όπως φαίνεται- στη συνέχεια τον έλεγχο και συνάμα τη ζωή του…

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το R8

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε λίγο μετά τις 16:00 ανακοίνωση με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται, «στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi που αναζητείτο Η κατάθεση του οδηγού στην αστυνομία

Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα 3/9 ο οδηγός του Audi που αναζητούσε η αστυνομία και φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας ήταν στο αυτοκίνητό του με την σύντροφό του καθώς επέστρεφε από νυκτερινή έξοδο.

Όσα δήλωσε στην αστυνομία συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχε ήδη στην κατοχή της η τροχαία.Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, η Porche του Mad Clip έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν 2 ώρες για τον απεγκλωβισμό του 34χρονου.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share