Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Missing Alert - Συναγερμός στο Γαλάτσι: Εξαφανίστηκε 60χρονος

Η ζωή του διατρέχει κίνδυνο

2 Σεπτεμβρίου 2021 21:45
Missing Alert - Συναγερμός στο Γαλάτσι: Εξαφανίστηκε 60χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του 60χρονου Γιώργου Μπουγιούρη, από την περιοχή του Γαλατσίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 60χρονος εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου από το Γαλάτσι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γεώργιος Μπουγιούρης έχει ύψος 1,80 μ., έχει 110 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι πουκάμισο, μπλε παντελόνι, αθλητικά μπλε παπούτσια και κρατούσε πορτοκαλί φάκελο.

Ωστόσο διπλό Missing Alert Hellas εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 Missing Alert - Συναγερμός στο Γαλάτσι: Εξαφανίστηκε 60χρονος

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Νέα Αμάντα η 22χρονη Ευαγγελία;

Η 22χρονη Ευαγγελία που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι στις 13 Αυγούστου, εντοπίστηκε χθες, όμως τα ίχνη της χάθηκαν ξανά αφού διέφυγε και πάλι από το Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της, καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Την Ευαγγελία Τσιάμη αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της. Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σοκ με την εξαφάνιση της 16χρονης στο Χαϊδάρι: Την εξέδιδε Αλβανός σωματέμπορος!

Σοκ είχε προκαλέσει η εξαφάνιση της 16χρονης Αμάντας στην ίδια περιοχή, στο Χαϊδάρι, τον Ιούνιο. Μια υπόθεση που οι εξελίξεις έκοβαν την ανάσα, καθώς φαίνεται να μοιάζει αρκετά με την ιστορία της Ευαγγελίας.

Για την εξαφάνιση είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της 16χρονης.

Σοκ με την εξαφάνιση της 16χρονης στο Χαϊδάρι

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου. Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα.

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share