Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λαμία: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι φίλου του

Έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του

2 Σεπτεμβρίου 2021 15:09
Σοκ στη Λαμία: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι φίλου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στην αστυνομία για το θάνατο ενός 30χρονου Λαμιώτη ο οποιός κρεμάστηκε με καλώδιο από ξύλινο δοκάρι, σε σπίτι φίλου του.

Ωστόσο νεκρή βρέθηκε μια 52χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας κρεμάστηκε με καλώδιο από ξύλινο δοκάρι, σε σπίτι φίλου του, στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Ο φίλος του, που τον φιλοξενούσε και τον βρήκε κρεμασμένο στη σοφίτα, είναι εμφανώς σοκαρισμένος.

Στο σημείο, σύμφωνα με το lamiareport, έσπευσαν οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και αστυνομικοί από το Α.Τ. Λαμίας, καθώς επίσης και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για αυτοκτονία

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν το χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν αυτοκτονία, ωστόσο όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα παραγγελθεί να γίνει και νεκροψία νεκροτομή από ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο νεαρός άνδρας, που έβαλε τέλος στη ζωή του, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Σοκ στη Λαμία: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι φίλου του

Λαμία: Καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από 54χρονο

Μία 15χρονη στη Λαμία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 54χρονο, ο οποίος έχει φιλική σχέση με την οικογένειά της. Ωστόσο ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος 18χρονου που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα lamiareport, η ανήλικη ήταν στο σπίτι του άνδρα το Σάββατο όταν εκείνος, όπως καταγγέλλει η ανήλικη, της έκανε πονηρές προτάσεις αλλά και άσεμνες χειρονομίες.

Η 15χρονη τρομοκρατήθηκε και έτρεξε να φύγει από το σπίτι και είπε στη μητέρα της όλα όσα έγιναν. Η μητέρα, τότε, πήρε την ανήλικη και μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν τον 54χρονο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ωστόσο ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα.

 Λαμία: Καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από 54χρονο

Προπονήτρια σε σχολείο επιτέθηκε σεξουαλικά σε 17χρονη μαθήτρια

Μια δασκάλα φυσικής αγωγής και προπονήτρια βόλεϊ σε σχολείο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ συνελήφθη γιατί επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια ανήλικη μαθήτρια, μέλος της ομάδας.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα το τοπικό αστυνομικό τμήμα…

Η 21χρονη Elisabeth R. Bredemeier, η οποία παρουσιάζει επίσης ένα podcast για τραυματικές εμπειρίες (Let’s Talk Trauma), συνελήφθη όταν η οικογένεια του θύματος κατέθεσε στην αστυνομία.

Είπαν μάλιστα πως η σεξουαλική επίθεση έλαβε χώρα μέσα στο σχολείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WRIC.

Η Bredemeier ήταν προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ. Το σχολείο δήλωσε πως δεν εργάζεται πια εκεί, αν και δεν είναι σαφές πότε έφυγε και κάτω από ποιες συνθήκες.

«Είμαστε βαθύτατα ενοχλημένοι από τις κατηγορίες», δήλωσε το σχολείο στο ανακοινωθέν του. Η Bredemeier κατηγορείται τώρα με μια σειρά σεξουαλικών αδικημάτων.

Όσο για την εκπομπή της, που παραμένει διαθέσιμη στο App Store, είναι «ένα ανοιχτό βήμα για να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις τραυματικές εμπειρίες των ανθρώπων», όπως γράφει στην περιγραφή…

34χρονη δασκάλα γυμναστικής κακοποίησε ερωτικά 13χρονο μαθητή της!

Μια 34χρονη δασκάλα γυμναστικής από την Πενσιλβάνια καταδικάστηκε να εκτίσει από 5 έως 10 χρόνια στη φυλακή, έχοντας βρεθεί ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου μαθητή, για ένα διάστημα που άγγιζε τους 7 μήνες.

Μετά την αποφυλάκισή της, η 34χρονη Ροσέλ Κρέσμαν θα πρέπει να καταχωριστεί σε μητρώο σεξουαλικών παραβατών, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Επίσης, σάλος έχει προκληθεί σε δημοτικό σχολείο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ με 30χρονη δασκάλα να κατηγορείται ότι αυνανίστηκε μπροστά σε 19 παιδιά!

Όπως αναφέρει η New York Post, η Κρέσμαν εμφανίστηκε βαθιά μετανιωμένη στο δικαστήριο της κομητείας Κρόφορντ και εξήγησε κλαίγοντας ότι το επίμαχο διάστημα που κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι, αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της, τα οποία θόλωσαν την κρίση της.

«Λυπάμαι που φάνηκα εγωίστρια και δεν υπολόγισα τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Το φθινόπωρο του 2018 πήρα κάποιες αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώνω για την υπόλοιπη ζωή μου», είπε η 34χρονη στον δικαστή.

34χρονη δασκάλα κακοποίησε ερωτικά 13χρονο μαθητή της

Η Κρέσμαν συνελήφθη τον Μάιο του 2019 για επανειλημμένες σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος του εφήβου από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Απρίλιο του 2019, όταν εκείνη ήταν 32 ετών και το θύμα της 13.

Η κακοποίηση λάμβανε χώρα στην πρώην κατοικία της εκπαιδευτικού και σε ένα άλλο σπίτι της περιοχής. Η δασκάλα γυμναστικής παραιτήθηκε από τη δουλειά της τον Μάιο του 2019.

25χρονη δασκάλα βίασε 15χρονο μαθητή

Μια 25χρονη δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε 15χρονο μαθητή και ότι του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της. Η 25χρονη αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Alexandria Allen στο Royal Spring Middle School στις ΗΠΑ συνελήφθη την Δευτέρα με τρεις κατηγορίες βιασμού, τρίτου βαθμού, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε επαφές με έναν μαθητή της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η μητέρα του 15χρονου βρήκε στο κινητό του γιου της, ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο της 25χρονης. Επίσης μια 26χρονη δασκάλα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει έρωτα με 16χρονο μαθητή της.

Την αναγνώρισε και απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα και κατάληξε οτι η 25χρονη είχε έρθει σε ερωτική επαφή με το θύμα, τουλάχιστον τρεις φορές από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο.

Την σχέση τους παραδέχτηκε και ο ανήλικος μαθητής. Στην πρώτη φάση της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής έθεσε την εγγύηση για την δασκάλα στα 2.500 δολάρια και της ζήτησε να μην έχει καμία επαφή μέχρι το θύμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share