Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Βόμβα! Ο άσος του Ολυμπιακού και η 17χρονη που τον κατήγγειλε για βιασμό στην τελευταία συναυλία του Mad Clip!

Αποκαλύψεις

2 Σεπτεμβρίου 2021 14:41
Βόμβα! Ο άσος του Ολυμπιακού και η 17χρονη που τον κατήγγειλε για βιασμό στην τελευταία συναυλία του Mad Clip!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τελευταία συναυλία που έδωσε ο Mad Clip ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού, θαμώνες της οποίας φέρεται να ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μαζί με την 17χρονη, η οποία τον κατήγγειλε την επόμενη ημέρα για βιασμό!

Η 17χρονη σημειώνει στην κατάθεσή της: "Εκεί πέρα ήταν ο Τ. (σ.σ. ο 40χρονος μάνατζερ) και ένας άλλος φίλος του και μετά ήρθε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μαζί με έναν άλλον φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό, καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό τραγουδούσε ο Mad Clip, γι' αυτό είχαμε πάει, ο Τ. είναι μάνατζέρ του, Και καθόμασταν όλοι μαζί, ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απ' ότι έπρεπε…».

Ανατριχίλα! Οι προφητικοί στίχοι του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh)...Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος» (Video)

Ανατριχίλα προκαλούν οι προφητικοί στίχοι τραγουδιών του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος», ο οποίος σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Αθηνάς (σ.σ. είναι η συνέχεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης), στο παραλιακό μέτωπο.

Το τραγούδι «Χιλιόμετρα» των τράπερ Mad Clip, Hawk, Light και Sapranov ξεκινά με το κουπλέ του πρώτου να δείχνει το πόσο αγαπά την ταχύτητα στους δρόμους: «Τρέχω με χίλια χιλιόμετρα την ώρα/ Και έτσι όπως περνάν τα χρόνια δεν θυμάμαι τα παλιά», ενώ το κουπλέ του κλείνει με την φράση «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να 'μαι RIP» το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές.

Σημειώνεται, ότι η ταχύτητα και ο θάνατος είχαν απασχολήσει και σε προηγούμενο τραγούδι τον τράπερ. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Hustla», αναφέρει στο πρώτο κουπλέ: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος»

Mad Clip: Αποκαλυπτικό βίντεο - Οι τελευταίες του στιγμές πριν από το τραγικό τροχαίο

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο βρέθηκε στη δημοσιότητα για τον Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με το υλικό να δείχνει τις τελευταίες του στιγμές.

Λίγες ώρες πριν το τροχαίο του κόψει το νήμα της ζωής, ο Mad Clip είχε βρεθεί στο γάμο φιλικού του ζευγαριού. Και εκεί μαζί με τους φίλους του κι άλλους καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Mad Clip ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο γάμο της PR μάνατζερ της Panik Records Λίας Παπαδοπούλου και του Γιώργου Μπενουδάκη, ο οποίος ήταν φίλος του τράπερ και σκηνοθέτης του τελευταίου του video clip για το τραγούδι Mporei που ερμήνευσε με την Ελένη Φουρέιρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share