Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Νικολούλη - Θύμα κακοποίησης η Μόνικα

Τι είχε αγοράσει ο ύποπτος

1 Σεπτεμβρίου 2021 18:22
Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Νικολούλη - Θύμα κακοποίησης η Μόνικα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη συγκλονιστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Κυπαρισσία, με το μυστήριο γύρω από το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε τσιμέντο, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος που έχει εμπειρία ετών στις υποθέσεις εξαφάνισης και από τον Οκτώβριο θα παρουσιάζει την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA, υπογράμμισε ότι η 42χρονη κοπέλα που πιθανολογείται ότι είναι η νεκρή που βρέθηκε, αναζητούνταν για αρκετό καιρό μέσα από την εκπομπή της.Θρίλερ με πτώμα στην Κυπαρισσία: Τον 39χρονο σύντροφο της Ρουμάνας αναζητούν οι Αρχές

«Παρ΄όλο που το περιμέναμε και μεις, γιατί φάνηκε από την εκπομπή ότι αυτή η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας, νιώσαμε ένα σοκ σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη, υπογραμμίζοντας πως ενώ την αναζήτησε τον Ιούνιο, φέρεται να χάθηκε το Φεβρουάριο.

«Δεν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της έγκαιρα, γιατί και οι συγγενείς της δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις με τον σύντροφό της. Όπως μας είπε η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, έχει πεθάνει και η γυναίκα του άνδρα αυτού στη Ρουμανία και ερευνούν την υπόθεση οι Αρχές εκεί» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Κάναμε την εκπομπή, με την ξαδέλφη της αγνοούμενης, και φάνηκε ότι η κοπέλα αυτή δεν πρέπει να ζει και οι καταγγελίες που έγιναν από το μεγαλύτερο γιο -που ζει στην Αγγλία- περί κακοποίησης ήταν σοβαρές, τόσο προς την ίδια τη γυναίκα, όσο και προς το μικρό της γιο» υπογράμμισε η γνωστή δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι το παιδί το πήρε αργότερα ο πατέρας του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, η άτυχη γυναίκα είχε ανάγκη τον συγκεκριμένο άνδρα επειδή τον είχε ανάγκη λόγω της υγείας της. «Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η έμπειρη δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η άτυχη γυναίκα για να αποφύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Όπως σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη όταν επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία, εκείνος της είχε πει: «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» -που από τον Οκτώβριο θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στο MEGA- την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μόνικα, ο ύποπτος αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής, προκειμένου να κάνει οικοδομικές εργασίες στο σπίτι που έμεναν.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Θρίλερ με πτώμα στην Κυπαρισσία: Τον 39χρονο σύντροφο της Ρουμάνας αναζητούν οι Αρχές

Τον 39χρονο σύντροφο της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, επίσης Ρουμάνο, αναζητούν αστυνομικοί. Πρόκειται για την 42χρονη γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε από την ξαδέρφη της στις 24 Μαΐου στο Αστυνομικό Τμήμα Δράμας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ , αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ενδεχομένως τα οστά που βρέθηκαν σε σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας να ανήκουν στην 42χρονη. Αρχικά εντοπίστηκε ένα οστό στην αυλή του σπιτιού και έτσι αποκαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα.Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Φρίκη με το τσιμεντωμένο πτώμα - Ενδείξεις ότι πρόκειται για 42χρονη Ρουμάνα που αγνοείται

Η ξαδέρφη της 42χρονης, που δήλωσε τον περασμένο Μάιο την εξαφάνιση της, υποστήριξε ότι είχε να την δει από το Φεβρουάριο του 2021. Φως ωστόσο στην υπόθεση θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος ήδη βρίσκεται εκεί, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού , το πρωί της Τετάρτης παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο και τους κίνησε την περιέργεια και, αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο εν λόγω οίκημα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr έμενε πριν από καιρό και πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με βάση το παραπάνω γεγονός υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία.

Μυστήριο με την εξαφάνιση 42χρονης Ρουμάνας

Η αγνοούμενη με καταγωγή από τη Ρουμανία, Μόνικα Γκιους, έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Κυπαρισσία. Εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά. Η Μόνικα, όπως είχε καταγγελθεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία και είχε ασχοληθεί με το θέμα, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.

Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στην Αγγλία, κατήγγειλε πως ο άνθρωπος αυτός την έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από το ξύλο. Ο σύντροφος της όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είπε σε κάποιους φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε με τον σύντροφο της αγνοούμενης στη Ρουμανία. Ο ίδιος ανέφερε πως η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η εξαδέλφη της αγνοούμενης μητέρας τριών παιδιών έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στην ελληνική Αστυνομία.

«Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία για να με ενημερώσει πως έχει εξαφανιστεί από το Φεβρουάριο. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έμενε στην Κυπαρισσία. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και δεν ήθελε να ανακατευτεί γιατί φοβόντουσαν. Η ζωή της δεν ήταν εύκολη, την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως η Μόνικα δε ζει. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν, τι φοβούνται;», αναρωτήθηκε μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ»

Δείτε βίντεο:

Παράλληλα, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της αγνοούμενης, είχε μιλήσει στο «Φως στο Τούνελ». «Δεν περνούσε καλά με τον σύντροφό της. Κακοποιούσε εκείνη και τον μικρό μου αδελφό», είπε. Αναφέρθηκε και στην «συμπτωματική» εξαφάνιση του συντρόφου της την ίδια περίοδο που τα ίχνη της χάθηκαν.

«Τους είδαν το τελευταίο βράδυ μαζί και μετά εκείνος έφυγε για Ρουμανία. Είπε πως θα πήγαινε για δουλειά. Η μητέρα μου όμως δεν έχει πιθανότητες να έχει φύγει μαζί του από την Ελλάδα, γιατί δεν έχει χαρτιά εδώ και χρόνια», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share