Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Πέθανε 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τον «χτύπησε» το ρεύμα

1 Σεπτεμβρίου 2021 11:00
Τραγωδία στη Χαλκίδα: Πέθανε 17χρονος από ηλεκτροπληξία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στη Χαλκίδα με 17χρονο να βρίσκει τραγικο θάνατο από ηλεκτροπληξία! Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema, βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του βυθίζοντας σε πένθος την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. O 17χρονος ήταν γιος γνωστού κρεοπώλη της πόλης.

έθανε 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Χθες, εκτυλίχθηκε ακόμη μία τραγωδία στο Κοντοδεσπότι, όταν ένας 12χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Τάσος Κόπανος που αγνοούνταν στον Αμβρακικό Κόλπο

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύτηκαν για την τύχη του 29χρονου Τάσου Κόπανου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη στον Αμβρακικό κόλπο, στο Μενίδι του δήμου Αμφιλοχίας, όπου είχε πάει για ψάρεμα. Επίσης, σε ηλικία μόλις 38 ετών έφυγε από τη ζωή ο μηχανικός αγωνιστικών αυτοκίνητων Μελέτης Καρατεκίδης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karvasara.gr, το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας της Πέμπτης 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό, όπως και εθελοντικά από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones, ενώ στις έρευνες τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share