Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Τάσος Κόπανος που αγνοούνταν στον Αμβρακικό Κόλπο

Τραγωδία στην Αμφιλοχία

1 Σεπτεμβρίου 2021 09:43
Νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Τάσος Κόπανος που αγνοούνταν στον Αμβρακικό Κόλπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύτηκαν για την τύχη του 29χρονου Τάσου Κόπανου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη στον Αμβρακικό κόλπο, στο Μενίδι του δήμου Αμφιλοχίας, όπου είχε πάει για ψάρεμα. Επίσης, σε ηλικία μόλις 38 ετών έφυγε από τη ζωή ο μηχανικός αγωνιστικών αυτοκίνητων Μελέτης Καρατεκίδης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karvasara.gr, το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας της Πέμπτης 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό, όπως και εθελοντικά από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones, ενώ στις έρευνες τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Αμφιλοχία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος

Αμφιλοχία: Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Μενίδι του Δήμου Αμφιλοχίας όταν ηλικιωμένος ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Άρτας, όμως δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή. Σ

ύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο ναυαγοσώστης που βρισκόταν στην παραλία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ηλικιωμένο και τον ανέσυρε από τη θάλασσας.

Αμέσως του παρείχε τις πρώτες βοήθειες με οξυγόνο, ενώ έκανε χρήση και φορητού απινιδωτή, στην προσπάθεια να τον επαναφέρει. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Άρτας, όμως δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ωστόσο θρήνο προκαλεί η είδηση του θανάτου της γνωστής αστρολόγου Έλενας Μένεγου.

Αμφιλοχία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share