Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

«Μου έδωσε αρκουδάκι της κόρης του και μετά με βίασε» - Η ανατριχιαστική περιγραφή της 17χρονης για τον άσο του Ολυμπιακού (Video)

Όλα όσα υποστήριξε το φερόμενο θύμα

1 Σεπτεμβρίου 2021 07:51
«Μου έδωσε αρκουδάκι της κόρης του και μετά με βίασε» - Η ανατριχιαστική περιγραφή της 17χρονης για τον άσο του Ολυμπιακού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα όσα έζησε μαζί με της φίλη της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού περιέγραψε στους αστυνομικούς η 17χρονη, με το STAR να αποκαλύπτει τα όσα καταγγέλλει η ίδια. Με τον παίκτη του Ολυμπιακού βγαίνοντας από το κτίριο της Ευελπίδων να δηλώνει: «Είμαι αθώος, θα το δείτε (...). Όλα είναι για τα λεφτά. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής τίποτα δεν θα γινόταν»

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”.

Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”», φέρεται να είπε η 17χρονη στις αρχές, σύμφωνα με το STAR.

Τότε, η 17χρονη πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της, ο οποίος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε και μετά μίλησε με άλλη φίλη της που της είπε να πάρει ταξί αλλά εκείνη δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη φίλη της που ήταν μαζί της στη Γλυφάδα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

«Θυμάμαι ο άσος του Ολυμπιακού να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα.

Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού», καταλήγει η 17χρονη κοπέλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share