Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαράδεκτες δηλώσεις Ραπτόπουλου για τη 17χρονη που κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή: «Μπήκε στο αμάξι και έστειλε χωροφύλακα»

Τουλάχιστον προκλητικός!

31 Αυγούστου 2021 14:49
Απαράδεκτες δηλώσεις Ραπτόπουλου για τη 17χρονη που κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή: «Μπήκε στο αμάξι και έστειλε χωροφύλακα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οχετός Ραπτόπουλου για τη 17χρονη που κατήγγειλε για βιασμό γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, κατά τη χθεσινή εκπομπή του στο Metropolis.

Ειδικότερα, ο αθλητικός δημοσιογράφος, Κώστας Ραπτόπουλος έκανε λόγο για victim blaiming, ρατσισμό και άλλες τρέλες.

Απαράδεκτες δηλώσεις Ραπτόπουλου για 17χρονη

Οχετός Ραπτόπουλου για φερόμενο θύμα στην υπόθεση ομαδικού βιασμού από τον γνωστό ποδοσφαιριστή

Κώστας Ραπτόπουλος: «Θα βγεις με μία, θα πας στο μπαρ. Θα πιεις, θα την πας στο σπίτι και θα πει την άλλη μέρα στο αστυνομικό τμήμα “με βίασε;”. Είναι δυνατόν ρε; Είναι δυνατόν; Βγήκαν οι άλλοι στο μπαρ; Τα ήπιανε; Μπήκανε στο αμάξι;»

Γρηγόρης Κόκκινος: «Μα δεν έχουμε πλήρη εικόνα…»

Κώστας Ραπτόπουλος: «Άσε με “δεν έχουμε πλήρη εικόνα”, παραμύθια, άσε με ήσυχο. Θα βγει η άλλη στο μπαρ, 17 χρονών, θα μπει στου αρκουδιάρη, του μαύρου το αμάξι και μετά θα στείλει τον χωροφύλακα. Και άλλος σέρβιρε… Αν ήταν σωστός, θα έλεγε “Που ήσουν παιδάκι μου, σε ποιο μπαρ, στο τάδε μπαρ, σου έδωσαν αλκοόλ; Είσαι 17; Είσαι ανήλικο; Ποιος είναι ιδιοκτήτης του μπαρ; Σφράγισμα το μαγαζί. Σφράγισμα κατευθείαν αν είχε εισαγγελέα η Ελλάδα, σωστό».

«Είμαι αθώος, όλα είναι για τα λεφτά» δηλώνει ο γνωστός ποδοσφαιριστής - Έλαβε νέα προθεσμία να απολογηθεί

Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

«Είμαι αθώος, θα το δείτε (...). Όλα είναι για τα λεφτά. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής τίποτα δεν θα γινόταν» δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού, βγαίνοντας από το κτίριο της Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου.

ποδοσφαιριστής βιασμός απολογία

Η καταγγελία της 17χρονης

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ανήλικη, όταν επισκέφτηκε μία συνομήλικη φίλη της στον Βύρωνα και επειδή γνώριζε τον ποδοσφαιριστή, του τηλεφώνησε για να συναντηθούν στη Γλυφάδα. Έπειτα, όλοι μαζί πήγαν σε νυχτερινό κέντρο στον Ωρωπό.

Αφού έφυγαν από το κλαμπ, πήγαν στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή, όπου ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μαγείρεψε για να φάνε.

Το 17χρονο κορίτσι στην κατάθεσή του είπε πως μετά αποκοιμήθηκε γιατί ζαλίστηκε από το αλκοόλ. Σύμφωνα με την ίδια, πρώτα μπήκε στο δωμάτιο ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος φέρεται να τη βίασε.

Αφού αποχώρησε, στο δωμάτιο εισήλθε ο ποδοσφαιριστής ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικά, βάσει πάντα όσων είπε.

«Κοιμήθηκα ζαλισμένη από ποτό και με βίασαν»: Αποτροπιασμό προκαλεί η μαρτυρία της 17χρονης για το γνωστό ποδοσφαιριστή

Η υπόθεση του γνωστού ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει σοκ από τα στοιχεία της δικογραφίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί ομαδικού βιασμού.

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία, η 17χρονη κοπέλα ήταν σε “κωματώδη” κατάσταση (λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ) και κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, τη στιγμή που στο δωμάτιο μπήκε ο Νιγηριανός μάνατζερ (ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης και τελικά συνελήφθη), ο οποίος φέρεται να τη βίασε, ενώ σύμφωνα με τη συγκλονιστική κατάθεση της 17χρονης, αμέσως μετά ακολούθησε και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα, το φερόμενο ως θύμα επιβεβαίωσε και η μάρτυρας της υπόθεσης, μια 16χρονη φίλη της, με την οποία διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού, πριν καταλήξουν στην οικία του ποδοσφαιριστή, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021.

μαρτυρία 17χρονης για το γνωστό ποδοσφαιριστή

Κατά την πολύωρη κατάθεση, το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου, στο Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θεμάτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού ψυχολόγου, η 17χρονη, που διαμένει μόνιμα στον Βύρωνα, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ποδοσφαιριστή και του συγκατηγορούμενού του.

Όπως αναφέρεται στο dikastikoreportaz.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο μάνατζερ. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share