Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απαγωγή 10χρονης: Αυτός είναι ο συνεργός της 33χρονης

Δικογραφία «καταπέλτης»

31 Αυγούστου 2021 14:45
Απαγωγή 10χρονης: Αυτός είναι ο συνεργός της 33χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαγωγή 10χρονης: Να παραπεμφθεί σε δίκη η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη από την περιοχή της Τούμπας τον Ιούνιο του 2020 αλλά και ένας 41χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός της προτείνει η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, φρίκη προκαλούν τα νέα ευρήματα μέσα από τον υπολογιστή της 33χρονης.

Η 33χρονη κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση με τον 41χρονο και η εμπλοκή του στην υπόθεση προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου.

Ο άνδρας απολογήθηκε στις 2 Αυγούστου και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο φερόμενος ο συνεργός της 33χρονης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών για να το χρησιμοποιήσει σε ασελγείς πράξεις και της συνέργειας στην έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αυτός είναι ο  συνεργός της 33χρονης στην απαγωγή της 10χρονης

Πλέον, η αντιεισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, μαζί με την 33χρονη, η οποία κρατείται.

Τι αναφέρει η δικογραφία

Η 33χρονη φέρεται να είχε συχνές επαφές με τον φερόμενο ως συνεργό της επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, που της έδινε χρηματικά ποσά. Η δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία αναφέρει πως γνώριζε για την απαγωγή του παιδιού, παρείχε στην κατηγορουμένη ψυχική και υλική συνδρομή και πηγαινοερχόταν επανειλημμένως από το σπίτι του στην οικία της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η 33χρονη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το κορίτσι στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά ο επιχειρηματίας το γνώριζε και την στήριξε ψυχολογικά. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και η 33χρονη τον είχε πείσει πως είχε καλές προθέσεις. Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν όπλα. Υποστηρίζει πως έχει μόνο για το ένα έχει άδεια και τα υπόλοιπα είναι συλλεκτικά κομμάτια και ισχυρίζεται πως είναι αθλητής σκοποβολής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share