Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε ο πατέρας του μοντέλου που βρέθηκε με κοκαΐνη: «Το παιδί μου είναι πολέμιος των ναρκωτικών»

Φωτογραφίζει τον πρώην σύζυγο της κόρης του

31 Αυγούστου 2021 09:08
Ξέσπασε ο πατέρας του μοντέλου που βρέθηκε με κοκαΐνη: «Το παιδί μου είναι πολέμιος των ναρκωτικών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένος και εξοργισμένος είναι ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή της ποσότητα ναρκωτικών. Τον πρώην σύζυγο της κόρης του φωτογραφίζει ο πατέρας του γνωστού μοντέλου που συνελήφθη, θεωρώντας πως αυτός κρύβεται πίσω από την ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο όχημά της.

Ξεσπά μέσω ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που έχει κριθεί προφυλακιστέο για την ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε στο πολυτελές της τζιπ.

Δηλώνει πως η κόρη του είναι αθώα και δεν είχε λόγο να διακινήσει ναρκωτικά όπως κατηγορείται.

«Το παιδί μου είναι αθώο ούτως ή άλλως επειδή ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Ξέρω, δεν χρειαζόταν ποτέ να το κάνει αυτό το πράγμα δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι ένα καταπληκτικό παιδί ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τα ναρκωτικά.Γλυφάδα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το γνωστό μοντέλο από το GNTM

Ποτέ δεν το απασχολήσαν. Είναι πολέμιος των ναρκωτικών έχει παιδί μικρό. Χρηματική βοήθεια δεν χρειαζόταν».

Ο πατέρας του μοντέλου φωτογραφίζει τον πρώην σύζυγο της κόρης του λέγοντας πως πριν λίγες εβδομάδες απειλούσε την 30χρονη λέγοντας της πως θα την καταστρέψει.

«Είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό μας. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Την απειλούσε πριν από ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα «θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου».

Για ένα καλοστημένο σχέδιο σε βάρος της 30χρονης κάνει λόγο και ο συνήγορος υπεράσπισης της Αλέξης Κούγιας.

Η 30χρονη έχει ζητήσει να εξεταστούν οι συσκευασίες που εντοπίστηκε η κοκαΐνη ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν αποτυπώματα άλλων ατόμων. Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε επίσης ότι το αυτοκίνητο της, ήταν ακινητοποιημένο μέχρι μια ημέρα πριν τη σύλληψη της με την ίδια να βρίσκεται για διακοπές στην Ίο.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό DNA και αποτυπωμάτων στο χώρο που εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

Αφροδίτη Μπάρμπα: Επιμένει στην αθωότητά της - Ποιο άτομο κατονόμασε

Επιμένει στην αθωότητά της το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης. Η 31χρονη έχει υποδείξει στις αρχές άνδρα από τον οποίο είχε δεχτεί απειλές ότι θα την καταστρέψει, και υποστηρίζει ότι την παγίδευσε τοποθετώντας – εν αγνοία της όπως λέει – την κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του οχήματός της.

Το μοντέλο, το οποίο μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε, έχει ζητήσει να εξεταστούν και τα σακουλάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν για πιθανά αποτυπώματα τρίτων, ενώ προσκόμισε στις αρχές και τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος της, τα οποία λάμβανε όπως λέει τον τελευταίο χρόνο στο κινητό της από τον εν λόγω άνδρα.

Αφροδίτης Μπάρμπα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share