Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτες εικόνες στη Χαλκίδα: Του έφυγε το τρέιλερ με το σκάφος στον δρόμο

Το ατύχημα έγινε μετά την υψηλή γέφυρα

30 Αυγούστου 2021 15:24
Απίστευτες εικόνες στη Χαλκίδα: Του έφυγε το τρέιλερ με το σκάφος στον δρόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν το τρέιλερ που μετέφερε το σκάφος αποσπάστηκε από το αυτοκίνητο που το μετέφερε.

Το ατύχημα έγινε στον δρόμο προς τη Χαλκίδα, μετά την υψηλή γέφυρα.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Χαλκίδα σκάφος δρόμο

Απίστευτο! Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Ζητούσαν τα κινητά για να μην ανεβάζουμε βίντεο»

Εντύπωση προκαλούν εικόνες από νυκτερινά μαγαζιά στη Χαλκίδα με τους θαμώνες να διασκεδάζουν ως το πρωί ο ένας... πάνω στον άλλο, με τα όποια μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό να έχουν πάει περίπατο, ενώ την ίδια στιγμή πελάτες αναφέρουν πως τους ζητούσαν στην είσοδο τα κινητά τηλέφωνά τους ώστε να μην ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviazoom τα γλέντια σε νυκτερινά καταστήματα στη Χαλκίδα, σε περιοχή που είναι μαζεμένα πολλά σχετικά μαγαζιά, κράτησαν ως τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου με τις εικόνες που δημοσιεύονται να δείχνουν πως δεν υπάρχει κανένα μέτρο προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα η ιστοσελίδα επικαλείται μαρτυρίες θαμώνων που όπως είπαν μπράβοι συγκεκριμένων μαγαζιών τους ζητούσαν τα κινητά τηλέφωνα στη πόρτα για να μην μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Δείτε το βίντεο

Βίντεο σοκ: Άνδρας βουτά από γκρεμό 36 μέτρων και «σκάει» πάνω σε σκάφος

Σοκάρουν οι εικόνες που τράβηξαν επιβάτες σκάφους το οποίο βρισκόταν στη θάλασσα κοντά σε γκρεμό στο Λίβανο και δείχνουν έναν άνδρα να πραγματοποιεί βουτιά θανάτου από ύψος 36 μέτρων.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail Το δυστύχημα με θύμα τον Fahd Ibrahim Jamil Al-Lakma σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Βηρυτό. Ο άνδρας φαίνεται στην κορυφή του γκρεμού και ετοιμάζεται για τη βουτιά. Αυτό που δεν έχει δει είναι ότι εκείνη τη στιγμή από κάτω περνά ένα άλλο τουριστικό σκάφος. Το αποτέλεσμα ολέθριο. Ο άνδρας μετά τη βουτιά καρφώθηκε στο σκάφος τραυματίζοντας μάλιστα και τον καπετάνιο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πολιτικής Προστασίας του Λιβάνου που ανέσυραν τον άνδρα από το νερό απ’ όπου και κατέληξε. Δυστυχώς, όμως, ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος όπως διαπιστώθηκε και στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες και ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους.

Όπως σημειώνει η Daily Mail οι βουτιές στον συγκεκριμένο γκρεμό αποτελούν μια δημοφιλή δραστηριότητα ιδίως ανάμεσα σε νέους ανθρώπους στον Λίβανο!

Θα πάθετε πλάκα με το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα - Φημολογείται πως κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών του διακοπών απολαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας μαζί του παρέα τα παιδιά του. Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και μερικά χρόνια έχει ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει. Δείτε το υπεπολυτελές σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο φημολογείται ότι κοστίζει 170.000 ευρώ, στο youweekly.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share