Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Πάτρα: Ασθενής με κορωνοϊό έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι γιατροί

28 Αυγούστου 2021 13:37
Πάτρα: Ασθενής με κορωνοϊό έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όταν ασθενής έπεσε από τον πρώτο όροφο.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν από τις 05:00 όταν η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Νοσηλευόταν στη μονάδα COVID

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.gr, η ασθενής νοσηλεύεται στη μονάδα COVID του νοσοκομείου. Γιατροί κινητοποιήθηκαν άμεσα για τη διάσωσή της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται πλέον με κατάγματα στα πόδια.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει πως η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο 43χρονη με κορωνοϊό κατήγγειλε βιασμό από νοσηλευτή.

Τραγωδία στην Αθήνα: Ανέβηκε στον 8ο όροφο και έπεσε στο κενό!

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στην Αθήνα και, συγκεκριμένα, στη συμβολή των Συγγρού και Λάμπρου Κατσώνη, αφού άγνωστος ανέβηκε στον 8ο όροφο πολυκατοικίας και έπεσε στο κενό.

Μία μαύρη σιλουέτα ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας στην πίσω πλευρά ενός κτηρίου που βρίσκεται εκεί. Ανεβαίνει τις σκάλες. Στην περιοχή δεν υπάρχει κυκλοφορία από πολίτες, ενώ τα αυτοκίνητα που περνούν από την Συγγρού λόγω της ταχύτητας του σκοταδιού και της τοποθεσίας που είναι η σκάλα είναι αδύνατο να αντιληφθούν τον άνθρωπο και να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν, μετά το προηγούμενο σοκαριστικό περιστατικό στην χώρα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Βλέπουμε την φιγούρα καθώς μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα έχει ανέβει 8 ορόφους. Είναι λίγα δευτερόλεπτα πριν την πτώση σοκ που πάγωσε το αίμα.

Περίπου 10 λεπτά από την στιγμή που η μαύρη φιγούρα έχει ανέβει στον 8 όροφο από την εξωτερική σκάλα ένα περιπολικό καταφτάνει.

Βλέπουμε τους φάρους καθώς φωτίζουν το κτίριο ενώ στον 8 δεν παρατηρείται κάποια κίνηση. Και τότε συμβαίνει το αδιανόητο. Η πτώση. Ένας αστυνομικός τρέχει με έναν φακό για να δει αν το άτομο έχει τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά. Το θεόρατο ύψος δεν άφηνε πολλές ελπίδες και τώρα το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί ο άνδρας και το κίνητρο που τον έσπρωξε στην μοιραία βουτιά στο κενό.

Η αστυνομία έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτειρκή σκάλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, με τις αρχές να έχουν πάρει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share