Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίκος και Φεστιβάλ Δωδώνης: Υποστηρίζοντας τα πολιτιστικά δρώμενα της Ηπείρου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του

26 Αυγούστου 2021 11:18
Βίκος και Φεστιβάλ Δωδώνης:  Υποστηρίζοντας τα πολιτιστικά δρώμενα της Ηπείρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε χρόνια ανοδικής πορείας συμπλήρωσε φέτος το Φεστιβάλ Δωδώνης και στο πλευρό του στάθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Βίκος.

Η αρχική ιδέα της έναρξης του Φεστιβάλ το 2017 από τον Δήμο Δωδώνης, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ήταν να αναδειχθεί το Αρχαίο Θέατρο. Ωστόσο, πλέον, το Φεστιβάλ Δωδώνης ανάγεται σε υψηλού επιπέδου πολιτιστικό γεγονός με διεθνή προσανατολισμό που συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη της ιστορικότητας της περιοχής αλλά και στην πολιτιστική, τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη.

Το Φεστιβάλ Δωδώνης συνεργάζεται διαχρονικά με καλλιτεχνικούς φορείς και πληθώρα καλλιτεχνών εγνωσμένου κύρους. Φέτος, ειδικά, υπήρξε ενεργή συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ενώ πραγματοποιήθηκαν επετειακές εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

 Βίκος και Φεστιβάλ Δωδώνης: Υποστηρίζοντας τα πολιτιστικά δρώμενα της Ηπείρου

Η εταιρεία Βίκος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της Ηπείρου τις τελευταίες δεκαετίες και με συνέπεια και αφοσίωση στηρίζει πρωτοβουλίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία νέων προοπτικών για την περιοχή, αναδεικνύουν τη δυναμική της και συμβάλλουν τα μέγιστα στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας.
Το 5ο Φεστιβάλ Δωδώνης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 28 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

  • Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.
  • Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Facebook: Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Instagram: VikosOfficial

YouTube: Βίκος | Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Τwitter: VikosWater

www.vikos.com

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share