Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λάρισα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο βοσκό

Ο νεαρός διέσχιζε με το κοπάδι του τις σιδηροδρομικές γραμμές

26 Αυγούστου 2021 09:07
Λάρισα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο βοσκό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 36χρονος βοσκός έχασε την ζωή του καθώς παρασύρθηκε από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος.

Σύμφωνα με το ertnews.gr το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μελίας με την Κυψέλη, όταν ο νεαρός βοσκός διέσχιζε με το κοπάδι του τις σιδηροδρομικές γραμμές. Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο, αστυνομία και πυροσβεστική.

Θεσσαλονίκη: 70χρονη παρασύρθηκε από τρένο – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τηςΘεσσαλονίκη: 70χρονη παρασύρθηκε από τρένο – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

Μία γυναίκα κοντά στα 70 παρασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρισα για Θεσσαλονίκη, στο ύψος της περιοχής του Κορδελιού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα φαίνεται πως επιχείρησε να διασχίσει τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, την μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Βέροια: Τρένο προσέκρουσε σε βράχια - Στιγμές "θρίλερ" για τους επιβάτες

Βέροια: Συναγερμός σήμανε στη Βέροια όταν ένα τρένο προσέκρουσε στα βράχια με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανικός. Επίσης πριν από λίγες μέρες μία 18χρονη είχε χτυπηθεί από το ρεύμα που έχουν οι ράγες τρένου.

Συγκεκριμένα μία μεγάλη περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες στη Βέροια όταν το τρένο χτύπησε πάνω σε βράχια αλλά ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα.

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στη Βέροια.

Βέροια: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μία μεγάλη περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας 87 που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το τρένο προσέκρουσε σε βράχια, τα οποία είχαν πέσει σε σήραγγα κοντά στη Βέροια. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε, ευτυχώς, κανένας τραυματισμός και οι 15 επιβάτες και το προσωπικό είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, οι επιβάτες επρόκειτο να μεταφερθούν με λεωφορείο στο Πλατύ, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους με την αμαξοστοιχία 56 προς Θεσσαλονίκη.

Κρήτη: Βίντεο-ντοκουμέντο με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στη 37χρονη μητέρα και τη 3χρονη κόρη της

Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα την 37χρονη μητέρα και την μόλις τριών ετών κόρη της. Επίσης, συναγερμός σήμανε στην Εκάλη όταν προκλήθηκε ένα σοβαρό τροχαίο που βρίσκεται εμπλεκόμενος γιος εφοπλιστή με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη ζωή από έναν 25χρονο.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο με οδηγό την 37χρονη αστυνομικό να ανεβαίνει τον ανηφορικό δρόμο στις Μοίρες Ηρακλείου προκειμένου να φτάσει στο σπίτι της οικογένειας.

Το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο φαίνεται να κόβει ταχύτητα προκειμένου να στρίψει αριστερά προς το σπίτι.

Ξαφνικά, όμως, και με μεγάλη ταχύτητα φαίνεται να πέφτει πάνω στο ΙΧ το αγροτικό αυτοκίνητο που «θέρισε» μητέρα και κόρη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA το αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε στη δεξιά μεριά του ΙΧ όπου βρισκόταν το μικρό κορίτσι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε το ΙΧ να «σηκωθεί» στον αέρα και να μεταμορφωθεί σε μια μάζα σιδερικών.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το MEGA:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share