Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γλυφάδα: Απολογείται σήμερα το γνωστό μοντέλο που βρέθηκε με φιξάκια κοκαΐνης

Επιμένει πως είναι αθώα

26 Αυγούστου 2021 07:09
Γλυφάδα: Απολογείται σήμερα το γνωστό μοντέλο που βρέθηκε με φιξάκια κοκαΐνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών το μοντέλο, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό.

Η 31χρονη κοπέλα εξακολουθεί να επιμένει πως είναι αθώα. Εκείνο που θα ισχυριστεί σήμερα στην απολογία της είναι ότι κάποιος πείραξε το λογισμικό του πολυτελούς αυτοκινήτου της.

Γλυφάδα Απολογείται μοντέλο

Η πραγματογνωμοσύνη σχετικά με το εάν πείραξε κάποιος τον «εγκέφαλο» του αυτοκινήτου της θα γίνει από ειδικό εμπειρογνώμονα.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA που θα αποδείξουν εάν υπάρχουν αποτυπώματα της 31χρονης πάνω στα σακουλάκια με ναρκωτικά.

Τι είχε συμβεί

Η 31 ετών κοπέλα συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, καθώς κατά τον έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ , βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Η ίδια στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο συνήγορός της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

Γλυφάδα: Αυτό είναι το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης - Συμμετείχε στο GNTM

Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντέλο με τα αρχικά Α.Μ με τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχή στο GNTM2. Η 31χρονη, συνελήφθη μετά από μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, κάτω από το κάθισμα του θηριώδους Range Rover βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η Α.Μ είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.

μοντέλο γλυφάδα κοκαΐνη

Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share