Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο 46χρονος που είχε εξαφανιστεί το Δεκαπενταύγουστο στη Θεσπρωτία

Θρήνος!

25 Αυγούστου 2021 19:17
Νεκρός ο 46χρονος που είχε εξαφανιστεί το Δεκαπενταύγουστο στη Θεσπρωτία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος Λάμπρος Μπέκιος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Δεκαπενταύγουστο, από την περιοχή Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Εντοπίστηκε την Τετάρτη σε γκρεμό στην Μίχλα, στο αυτοκίνητό του. Οι άντρες της ΕΜΑΚ προσέγγισαν το όχημα και εντόπισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βρεθεί στον γκρεμό. Υπενθυμίζεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μπέκιου στις 19 Αυγούστου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του.

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή - Εξαφάνιση 16χρονης

Θρίλερ με την εξαφάνιση 45χρονου στο Ρέθυμνο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στο Ρέθυμνο για την εξαφάνιση ενός 45χρονου άνδρα, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα. Οι προσπάθειες, οι οποίες ξεκίνησαν χθες, με τη συνδρομή κατοίκων και εθελοντών, συνεχίζονται και σήμερα, ώστε να βρεθεί ο 45χρονος Γιάννης Κασωτάκης από το χωριό Βενί του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αγνοείται από τις 13 Αυγούστου και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του τη Δευτέρα 16 Αυγούστου. Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου. Σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 45χρονου έχει εκδώσει το Missing Alert και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στις έρευνες συμμετέχει η ΕΛ.ΑΣ., ειδικά εκπαιδευμένος στις αναζητήσεις σκύλος και η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ με drone της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το συντονιστικό της Περιφερειακής Διοίκησης της Π.Υ. Κρήτης, «…οι έρευνες έχουν επεκταθεί και πέρα από την ευρύτερη περιοχή του χωριού καταγωγής και κατοικίας του 45χρονου, το Βενί, αλλά μέχρι και αυτήν την ώρα όλες οι προσπάθειες εντοπισμού του έχουν αποβεί άκαρπες»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share