Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το γνωστό μοντέλο από το GNTM

«Υπάρχουν προειδοποιητικά μηνύματα»

24 Αυγούστου 2021 13:24
Γλυφάδα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το γνωστό μοντέλο από το GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικών, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή σήμερα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μέσω του δικηγόρου της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, η γυναίκα δηλώνει πως είναι αθώα και η κατηγορία σε βάρος της κατασκευασμένη, ενώ είχε λάβει και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της στο πρόσφατο παρελθόν.

γλυφάδα μοντέλο

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματονωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Τι έγινε παιδιά; Εσείς τα βάλατε;»

Η μελαχρινή συνελήφθη το Σάββατο, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν το θηριώδες τζιπ της 31χρονης στην οδό Λαμπράκη της Γλυφάδας.

Η γυναίκα φάνηκε να βρίσκεται σε σύγχυση και καθώς μιλούσε στο κινητό εκείνη την ώρα, την άκουσαν να λέει «πάρε δικηγόρο» σύμφωνα με το ΜΕGA.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ «ξεσκόνισαν» το όχημα της νεαρής και βρήκαν τελικά κάτω από το κάθισμα του οδηγού 33 νάιλον συσκευασίες με ναρκωτικά που περιείχαν συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

«Τι έγινε, παιδιά, εσείς τα βάλατε;» ήταν η πρώτη αντίδραση του μοντέλου, που στη συνέχεια φέρεται να ζήτησε συγγνώμη στο αστυνομικό τμήμα.

Οι συσκευασίες ναρκωτικών που βρέθηκαν είναι φιξάκια, δεν προορίζονται δηλαδή για προσωπική χρήση, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ.

Το μοντέλο είχε συμμετάσχει στο GNTM και πως στο παρελθόν η μελαχρινή καλλονή είχε μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που είχε ζήσει και τις δύσκολες ώρες στο πλευρό του Άραβα συντρόφου της.

Γλυφάδα: Αυτό είναι το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης - Συμμετείχε στο GNTM

μοντέλο συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντέλο με τα αρχικά Α.Μ με τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχή στο GNTM2. Η 31χρονη, συνελήφθη μετά από μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, κάτω από το κάθισμα του θηριώδους Range Rover βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η Α.Μ είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.

μοντέλο γλυφάδα κοκαΐνη

Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share