Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Νανά Ταπάσκου

Θρήνος...

24 Αυγούστου 2021 10:27
Πέθανε η Νανά Ταπάσκου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Νανά Ταπάσκου, η οποία ήταν από τα πιο γνωστά μοντέλα των '90s έφυγε από την ζωή, όμως ο λόγος του θανάτου της δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστός. Η είδηση η οποία έγινε αμέσως γνωστή, σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Παράλληλα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο Οδυσσέας – Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Μάλιστα η ίδια ήταν ένα αρκετά γνωστό άτομο καθώς πέρα από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και με το τραγούδι παλιότερα. Η ίδια είχε κάνει και τα πρώτα της βήματα στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999.

Αν και δεν κέρδισε κάποιον τίτλο αποφάσισε να ασχοληθεί αργότερα και με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι όπου της άρεσαν αρκετά. Η Νανά Ταπάσκου, άφησε πίσω της το χώρο της showbiz θέλοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα.

Η Νανά απέκτησε δυο παιδιά ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο όπου διατηρούσαν κι ένα καφέ.

Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανάμεσα στους οποίους και επώνυμοι.

Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τεράστιο ΣΟΚ… Αυτό το κορίτσι δεν θα χαμογελάσει ξανά ΠΟΤΕ… εδώ στη γη… θα ψάχνω το χαμόγελό σου Νανά μου γλυκιά στον ουρανό… ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ».

Σοκαρισμένος από την είδηση και ο Άκης Δείξιμος:

«Πόσο άδικο, νέα γυναίκα με οικογένεια και δυο μικρά παιδιά. Καλό Παράδεισο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share