Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Μπάρμπα: Αρνείτα τα πάντα το μοντέλο - "Κάποιος ήθελε να της κάνει κακό"

Τι αναφέρουν κοντινά της πρόσωπα

23 Αυγούστου 2021 21:22
Αφροδίτη Μπάρμπα: Αρνείτα τα πάντα το μοντέλο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρνείται τα πάντα στους αστυνομικούς για την κοκαΐνη το 31χρονο μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, επιμένει ότι δεν γνωρίζει πώς τα 35 γραμμάρια της «λευκής κυρίας», χωρισμένα σε φιξάκια, βρέθηκαν κάτω από κάθισμα του Range Rover που έπεσε το Σάββατο στο μπλόκο της Γλυφάδας, την ίδια ώρα που οι δικοί της άνθρωποι με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr λένε πως κάποιος της τα «φύτεψε» για να της κάνει κακό. «Η Αφροδίτη δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά. Κάποιος τα έβαλε εκεί…» λένε χαρακτηριστικά.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα, με τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχή στο GNTM2, από το βράδυ του Σαββάτου που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ παραμένει στα κρατητήρια του Τμήματος Ηλιούπολης (εκεί μεταφέρονται οι γυναίκες κρατούμενοι από το τμήμα της Γλυφάδας) μαζί με άλλες δυο αλλοδαπές που κρατούνται και έχει δρομολογηθεί η διοικητική απέλαση.

Οι πληροφορίες λένε πως είναι ήσυχη, δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και το μόνο που ζήτησε ήταν, εκτός από το να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους και τον δικηγόρο της, να της πάρουν παγωτό και να το βάλουν στην κατάψυξη, ίσως γιατί δεν αισθανόταν καλά και παρουσίασε υπογλυκαιμία. Αύριο, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Γιάννη Γλύκα και Αικατερίνη Δήμου, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου θα δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων.

Ποια είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης. Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share