Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Μπήκε στο σπίτι της πρώην του για να κλέψει φωτογραφίες της

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

23 Αυγούστου 2021 15:58
Πάτρα: Μπήκε στο σπίτι της πρώην του για να κλέψει φωτογραφίες της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάτρα: Απίστευτο και όμως αληθινό! Άνδρας διέρρηξε το σπίτι της πρώην του με στόχο να κλέψει φωτογραφίες και ροζ βίντεο ώστε στη συνέχεια να την απειλήσεις ότι θα τις αναρτήσει στα social media.

Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ στην Πάτρα όταν η νεαρή κοπέλα γυρίζοντας στο σπίτι της στην Αρόη, είδε από το τζάμι ανοικτό τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της.

Πάτρα πρώην κλέψει φωτογραφίες

Αμέσως κατάλαβε πως κάποιος βρισκόταν μέσα και ειδοποίησε στην Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τότε ο νεαρός διαρρήκτης επιχείρησε να διαφύγει, αλλά λίγα λεπτά αργότερα όμως συνελήφθη.

Όπως διαπίστωσε η κοπέλα ο άνδρας την γνώριζε και είχε διαρρήξει το σπίτι της, προκειμένου να αφαιρέσει από τον υπολογιστή φωτογραφίες της και να την εκβιάσει στην συνέχεια, απειλώντας την πως θα τις αναρτούσε στα social media.

Τελικά ο νεαρός οδηγήθηκε στο Ασφάλεια Πατρών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πάτρα: 13χρονος φώναζε «βοήθεια» – Είπε ότι προσπάθησαν να τον απαγάγουν

Ασυνόδευτος εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 13χρονος στην Πάτρα, ο οποίος μάλιστα καλούσε σε βοήθεια.

Περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 13χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στην περιοχή.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι ήθελαν να τον απαγάγουν κοντά στο Λιμάνι σύμφωνα με το tempo24.news. Ωστόσο στη συνέχεια εντοπίστηκε η μητέρα του και ο ανήλικος παρελήφθη από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με παιδιά που εντοπίζονται ασυνόδευτα σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Θρίλερ στη Λάρισα: Απήγαγαν οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά - Ζητούσαν χρήματα απειλώντας το ένα παιδί!

Θρίλερ στη Λάρισα: Πρωτοφανής υπόθεση απαγωγής εξαμελούς οικογένειας από την παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου- Ολύμπου Πιερίας σημειώθηκε τη Δευτέρα, με τους δράστες να τους μεταφέρουν σε φάρμα σε ερημική τοποθεσία με σκοπό να τους πάρουν χρήματα. Παράλληλα, αναβιώνει ο εφιάλτης της 11χρονης που είχε απαχθεί στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν».

Το πρωί της Τρίτης ο πατέρας κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε πεζή σε κατάστημα στην περιοχή των Τεμπών από όπου και ειδοποίησε την αστυνομία Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς οι οποίοι είναι αλλοδαποί, σε αγροτικό χωματόδρομο του Δήμου Τεμπών, ενώ αναζητούνται και δυο συνεργοί τους.

Απήγαγαν οικογένεια στη Λάρισα

Οι δράστες νωρίτερα είχαν απελευθερώσει τη μητέρα με τα παιδιά. Η αστυνομία τους βρήκε, μετά από τηλεφώνημα, στον σταθμό στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας, σύμφωνα με όσα αναφέρει ertnews.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share