Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Είχαν κρύψει ηρωίνη στο δοχείο νερού υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου – Δύο συλλήψεις

Η ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε

23 Αυγούστου 2021 09:29
Ιωάννινα: Είχαν κρύψει ηρωίνη στο δοχείο νερού υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου – Δύο συλλήψεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο άτομα συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών Παρασκευή βράδυ στα Γιάννενα, για κατοχή 17,6 γρ. ηρωίνης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατά τον οποίο βρέθηκαν στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων, 5 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 17,6 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, η αστυνομία ενημερώνει σχετικά με τη χτεσινή σύλληψη για ναρκωτικά, ότι συνελήφθη ακόμα ένα άτομο στη Στυλίδα, το οποίο είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η μεταφορά.

ιωάννινα ηρωίνη αυτοκίνητο

Σκύλος βρήκε ηρωίνη που είχαν κρύψει στο ηχείο του αυτοκινήτου

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 46 και 36 ετών, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και διακριτική επιτήρηση, εντοπίστηκε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του λιμανιού Θεσσαλονίκης προς επιβίβαση σε πλοίο. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με προορισμό τη Λήμνο.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 46χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε, στη δεξιά του τσέπη του παντελονιού του, μία πλαστική συσκευασία με κομμάτια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Μπόμπερ», έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε ηχείο στο χώρο αποσκευών, μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους 56 γραμμαρίων. Μέσα σε πλαστικό κουτί, βρέθηκε μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους ενός γραμμαρίου.

Σκύλος βρήκε την ηρωίνη που είχαν κρύψει στο ηχείο του αυτοκινήτου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που κάνει την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και το ηχείο του αυτοκινήτου.

Κρήτη: Μετέφεραν ηρωίνη μέσα σε ένα αποχυμωτή κι ένα ηλεκτρικό σκουπάκι!

Για άλλη μια φορά απασχολεί τις διωκτικές αρχές ο 63χρονος κρατούμενος που μέσα από τις φυλακές τραβάει τα νήματα της διακίνησης ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Μητέρα "έδωσε" το γιο της για διακίνηση ναρκωτικών!

Ο 63χρονος, αποτελεί... μοναδική περίπτωση, καθώς παρά τα δικαστήρια και παρά τις έρευνες στο κελί του, καταφέρνει απτόητος να διακινήσει ναρκωτικά δίνοντας εντολές σε συνεργούς του μέσα από την φυλακή.

Αν και είναι κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, τις ημέρες αυτές βρίσκεται στις φυλακές Αλικαρνασσού καθώς έχει μεταχθεί για δίκη στο Εφετείο. Εκτός από τον 63χρονο στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία ακόμα πρόσωπα, ένας 42χρονος από Θεσσαλονίκη, που χαρακτηρίζεται ως «τσιράκι» του, έχει απασχολήσει στο παρελθόν και δυο πρόσωπα από το Ηράκλειο, ένας 39χρονος, παλιός γνώριμος, και μια 69χρονη, συγγενής του.

Αυτή τη φορά το πακέτο με τα περίπου 273 γραμμάρια ηρωίνης ήρθε στο Ηράκλειο από Θεσσαλονίκη με ... ταχυμεταφορική εταιρεία. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε ένα δέμα με έναν αποχυμωτή και ένα ηλεκτρικό σκουπάκι. Το δέμα έφθασε στο Ηράκλειο στις 5 Οκτωβρίου και το παρέλαβε δυο ημέρες μετά η 69χρονη, όμως αστυνομικοί της Δίωξης μπλόκαραν τη γυναίκα μαζί με το πακέτο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε έρευνα στο κελί του 63χρονου όπου ως δια μαγείας δε βρέθηκε και πάλι το παραμικρό, ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 39χρονου, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί μερικά δενδρύλλια, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης για να ερευνηθεί ο 42χρονος. Οι τρεις πρώτοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share