Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: 13χρονος φώναζε «βοήθεια» – Είπε ότι προσπάθησαν να τον απαγάγουν

Μυστήριο με την υπόθεση του ανήλικου

23 Αυγούστου 2021 08:45
Πάτρα: 13χρονος φώναζε «βοήθεια» – Είπε ότι προσπάθησαν να τον απαγάγουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασυνόδευτος εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 13χρονος στην Πάτρα, ο οποίος μάλιστα καλούσε σε βοήθεια.

Περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 13χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στην περιοχή.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι ήθελαν να τον απαγάγουν κοντά στο Λιμάνι σύμφωνα με το tempo24.news. Ωστόσο στη συνέχεια εντοπίστηκε η μητέρα του και ο ανήλικος παρελήφθη από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με παιδιά που εντοπίζονται ασυνόδευτα σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Θρίλερ στη Λάρισα: Απήγαγαν οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά - Ζητούσαν χρήματα απειλώντας το ένα παιδί!

Θρίλερ στη Λάρισα: Πρωτοφανής υπόθεση απαγωγής εξαμελούς οικογένειας από την παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου- Ολύμπου Πιερίας σημειώθηκε τη Δευτέρα, με τους δράστες να τους μεταφέρουν σε φάρμα σε ερημική τοποθεσία με σκοπό να τους πάρουν χρήματα. Παράλληλα, αναβιώνει ο εφιάλτης της 11χρονης που είχε απαχθεί στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν».

Το πρωί της Τρίτης ο πατέρας κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε πεζή σε κατάστημα στην περιοχή των Τεμπών από όπου και ειδοποίησε την αστυνομία Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς οι οποίοι είναι αλλοδαποί, σε αγροτικό χωματόδρομο του Δήμου Τεμπών, ενώ αναζητούνται και δυο συνεργοί τους.

Απήγαγαν οικογένεια στη Λάρισα

Οι δράστες νωρίτερα είχαν απελευθερώσει τη μητέρα με τα παιδιά. Η αστυνομία τους βρήκε, μετά από τηλεφώνημα, στον σταθμό στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας, σύμφωνα με όσα αναφέρει ertnews.gr.

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Απήγαγαν και βασάνισαν 25χρονο ζητώντας λύτρα 10.000 ευρώ!

Μια φοβερή ιστορία έγινε γνωστή για έναν 25χρονο, ο οποίος απήχθη στα Εξάρχεια και βασανιζόταν στο Φάληρο, με τους δράστες να ζητούν λύτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, απήγαγαν 25χρονο, από το Μπαγκλαντές, από το σπίτι του στα Εξάρχεια και στη συνέχεια εκβίασαν φιλικό πρόσωπό του, απαιτώντας λύτρα ύψους 10.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Απαγωγή στα Εξάρχεια

Πώς έφτασε στα ίχνη τους η Αστυνομία;

Έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν, στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 2 Αλβανοί ηλικίας 29 και 32 ετών, που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, αρπαγή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ και έπειτα από ειδική επιχείρηση εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε ο 25χρονος από το διαμέρισμα που τον κρατούσαν, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το συναγερό να σημαίνει επίσης πρόσφατα στα Εξάρχεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share