Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζάκυνθος - Συγγενείς 9χρονου: «Το μεγαλώσαμε με θυσίες, μας το έφεραν νεκρό»

Ραγίζουν καρδιές!

22 Αυγούστου 2021 20:22
Ζάκυνθος - Συγγενείς 9χρονου: «Το μεγαλώσαμε με θυσίες, μας το έφεραν νεκρό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 9χρονου από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο, με τους συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού να ζητούν την τιμωρία όσων ευθύνονται για την τραγωδία.

Το αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου όταν ενώ έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου. Όμως, μία από αυτές φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία.Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Οι γονείς του αγοριού είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα μέσα τα οποία έχουν στα χέρια τους για να διεκδικήσουν δικαιοσύνη για το αδικοχαμένο παιδί τους. Την ίδια στιγμή η οικογένεια του άτυχου αγοριού είναι συγκλονισμένη μη μπορώντας να πιστέψει ότι το αγγελούδι της χάθηκε τόσο άδοξα.

«Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο»

Ο πατέρας του 9χρονου Λεονάρντο συγκλονίζει περιγράφοντας στον Alpha τη στιγμή που του ανακοινώθηκε το τραγικό συμβάν, ενώ όλα τα οικεία του πρόσωπα έχουν ταραχθεί με την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. «Τι έπαθε ο κακομοίρης. Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου. Έπαιζε κρυφτό και το χτύπησε το ρεύμα. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας» λέει ο πατέρας.

Μιλώντας στην κάμερα του Ionian Tv ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού λύγισε μιλώντας για το περιστατικό. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στις δυσκολίες της οικογένειας του να τον μεγαλώσει και για το πόσο άδικος ήταν ο χαμός του.

«Το μεγαλώσαμε με θυσίες, μας το έφεραν νεκρό»

«Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό» λέει συντετριμμένος και ζητάει να χυθεί άπλετο φως, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας. Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν για το θάνατο του μικρού παιδιού ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα.

Χθες βράδυ, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο το πλήρωμα δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή το παιδάκι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τη μικρή κοινωνία στην Τσιλιβή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ήταν ήδη πολύ αργά…

Τρεις συλλήψεις

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός, που είναι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση και οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share