Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Πνίγηκε άνδρας στη Σταλίδα

Ο ναυαγοσώστης τον ανέσυρε αλλά δεν τα κατάφερε

22 Αυγούστου 2021 13:12
Ηράκλειο: Πνίγηκε άνδρας στη Σταλίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηράκλειο: Tην τελευταία του πνοή άφησε άνδρας ο οποίος κολυμπούσε την Κυριακή στην θαλάσσια περιοχή της Σταλίδας.

Ο ναυαγοσώστης ανέσυρε σύμφωνα με πληροφορίες τον άνδρα από την παραλία και ιδιώτες γιατροί προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.Τραγωδία στην Πάτρα: Μπλέχτηκε στα δίχτυα και πνίγηκε

Στο σημείο κλήθηκε το ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, αλλά χωρίς να έχει σφυγμό, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ.Τερζάκη ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πνιγμό. Ο άνδρας μάλιστα παραμένει αγνώστων στοιχείων και αναμένεται η αναγνώρισή του.

Τραγωδία στην Πάτρα: Μπλέχτηκε στα δίχτυα και πνίγηκε

Ανείπωτη τραγωδία υπήρξε στην Πάτρα, αφού νεαρός μπλέχτηκε σε δίχτυα καϊκιού και πνίγηκε, σε ένα απίστευτο περιστατικό.

Το τραγικό συμβάν, σύμφωνα με το Tempo24.gr, συνέβη τη νύχτα στη θαλάσσια περιοχή της Κάτω Αχαΐας, όταν ο νεαρός αιγύπτιος που εργαζόταν στο καΐκι, άγνωστο πώς, βρέθηκε στην θάλασσα ενώ υπήρχαν απλωμένα δίχτυα, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στην περιοχή πτώμα πίσω από γήπεδο.

Μπλέχτηκε στα δίχτυα και πνίγηκε

Αμέσως όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν, ωστόσο, δυστυχώς, όταν κατάφεραν να τον βγάλουν στην επιφάνεια είχε πνιγεί. Ο νεαρός αιγύπτιος μεταφέρθηκε εν συνεχεία στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, όμως ήταν πλέον πολύ αργά.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού που ξεκίνησαν έρευνες για τα αίτια του πνιγμού.

Τραγωδία στα Σύβοτα: Πνίγηκε 21χρονος

21χρονος έχασε τη ζωή του από πνιγμό, το μεσημέρι της Κυριακής στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί με την παρέα του με βάρκα, στη δημοφιλή παραλία "Πισίνα" και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εντοπίστηκε στη θάλασσα χωρίς στις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, το οποίο μετέφερε τον 21χρονο στο λιμάνι των Συβότων, όπου είχε ήδη φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο 21χρονο.

Οι ακριβείς συνθήκες κατά τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του, διερευνώνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το οποίο και διενεργεί την προανάκριση. Τραγωδία είχε σημειωθεί επίσης σε ξενοδοχείο της Ρόδου με έναν 50χρονο άνδρα να πνίγεται στην πισίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share