Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Συνέλαβαν 35χρονο για... αυτοϊκανοποίηση έξω από ταβέρνα

Απίστευτο περιστατικό!

21 Αυγούστου 2021 12:00
Ηράκλειο: Συνέλαβαν 35χρονο για... αυτοϊκανοποίηση έξω από ταβέρνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στο Ηράκλειο της Κρήτης, με έναν 35χρονο Ρομά να συλλαμβάνεται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, αρχικά βρέθηκε έξω από μια ταβέρνα που ήταν κλειστή. Εντός της ήταν μια γυναίκα που καθάριζε από την οποία ζήτησε να του ανοίξει την πόρτα. Εκείνη αρνήθηκε και ο 35χρονος από αντίδραση, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, με μια τραγωδία να συγκλονίζει εσχάτως την πόλη.

Σύλληψη στο Ηράκλειο

Η γυναίκα έντρομη κάλεσε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Μερικές ώρες αργότερα, ωστόσο, ξανασυνελήφθη διότι θεωρείται υπαίτιος για δύο κλοπές, σε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, όπου πήρε λεία 150 ευρώ συνολικά, σε ένα περιστατικό τραγικό που δε θα ξεχάσουν εύκολα στην ταβέρνα.

Ο άνδρας που... έκλεψε για να εμβολιαστεί

Ένας άνδρας στην Κρήτη δεν είχε τρόπο να εμβολιαστεί και τελικά η λύση που βρήκε, τον οδήγησε στη σύλληψη από τις Αρχές. Από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, το στοίχημα ήταν να εμβολιαστούν όλοι. Υπάρχουν, όμως, και οι αρνητές του ιού, καθώς και των εμβολίων.

Σίγουρα, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι ένας από αυτούς. Αντίθετα, ήταν πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος άνδρας έστησε ολόκληρη… απάτη για τον εμβολιασμό του.

«Έκλεψε» ΑΜΚΑ γιατρού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, o 57χρονος από την Ιεράπετρα, έκλεισε ραντεβού και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, με ξένο ΑΜΚΑ που μάλιστα ανήκει σε γιατρό. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον γιατρό που προχώρησε σε σχετική καταγγελία και έτσι συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ο 57χρονος, δεν διέθετε ΑΜΚΑ λόγω πολύχρονης παραμονής στο εξωτερικό και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτή την ενέργεια που άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς αλλά και τον γιατρό, το ΑΜΚΑ του οποίου χρησιμοποιήθηκε για τον εμβολιασμό του.

Απίστευτο περιστατικό: Άνδρας «έκλεψε» ΑΜΚΑ για να εμβολιαστεί

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share