Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ικαρία: Κοπέλα που εργαζόταν σε μπαρ βιάστηκε από συνάδελφό της

Όταν το κατήγγειλε το αφεντικό την απέλυσε

20 Αυγούστου 2021 12:21
Φρίκη στην Ικαρία: Κοπέλα που εργαζόταν σε μπαρ βιάστηκε από συνάδελφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η καταγγελία κοπέλας, που εργαζόταν σεζόν σε μπαρ της Ικαρίας, ότι τη βίασε συνάδελφός της.

Σύμφωνα με την ίδια, στο μαγαζί στις Ραχιές είχε πιάσει δουλειά πριν μερικές εβδομάδες ένας άνδρας, που από την πρώτη μέρα την πλησίασε. Εκείνη αρχικά ανταποκρίθηκε και φιλήθηκαν.

«Εν ώρα δουλειάς, υπήρξε έντονη στιγμή στην αποθήκη του μαγαζιού στην οποία κατέβασε απευθείας το παντελόνι του και προσπαθούσε να αρχίσει σεξουαλική επαφή, αλλά αρνήθηκα και δεν έγινε τίποτα. Αργότερα εκείνο το πρωί, μετά το σχόλασμα, ζήτησε να ανέβει στο δωμάτιό μου και ενώ αρχικά αρνήθηκα λόγω του ότι παρατήρησα πολύ έντονη και απότομη διεκδίκηση για σεξ απ' τη μεριά του, τελικά δέχθηκα να ανέβει για ένα τσιγάρο» καταγγέλλει η νεαρή στο Instagram.

ικαρία βιασμός

Στο δωμάτιο, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, εκείνος επέμεινε να κάνουν σεξ, παρά το γεγονός πως η ίδια αρνιόταν.

«Με γύρισε και μπήκε απότομα από πίσω. Δεν συνέχισε αλλά πόνεσα. Φώναξα, τον χτύπησα να με αφήσει και άρχισα να κλαίω. Μετά εκείνος μου ζητούσε συγγνώμη και με παρακάλεσε να κάνω κάτι για να τελειώσει. Τελικά τρίφτηκε επάνω μου, τελείωσε και έφυγε» υποστηρίζει έπειτα η κοπέλα, σοκάροντας.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μετά από μερικές μέρες αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί αλλά αποφάσισε να μην το πει στην αστυνομία ή τον εργοδότη της «για να μην χαλάσω το κλίμα στη δουλειά και με βάλουν στόχο».

Μάλιστα, ο ίδιος άνδρας λίγες μέρες μετά «επιχείρησε να βάλει μια κοπέλα στο δωμάτιο τραβώντας την από το χέρι, αλλά οι φίλοι της κοπέλας τους είδαν, φώναξαν και δεν υπήρχε συνέχεια», όπως υποστηρίζει πάντα η ίδια.
Η κοπέλα αυτή μίλησε δύο μέρες μετά για το γεγονός και τότε και η ίδια, όπως λέει, πήρε την απόφαση να πει αυτό που συνέβη. Πρώτα στην κοπέλα και μετά στο αφεντικό της.

«Το αφεντικό μου την επόμενη μέρα πρότεινε να βρεθούμε όλοι μαζί και να μιλήσουμε. Εν τέλει δεν δεχτήκαμε εγώ και η κοπέλα. Εγώ την επόμενη μέρα που δούλεψα δέχθηκα λεκτική επίθεση από τους φίλους του ατόμου που με βίασε (και ο ίδιος ήρθε και προσπάθησε να μου μιλήσει αλλά το απέφυγα) και το αφεντικό μου δεν με υπερασπίστηκε, ίσα ίσα μου φώναξε όταν έβαλα τα κλάματα. Την επόμενη μέρα πήγε η κοπέλα στο τμήμα και κατέθεσε. Την επόμενη από αυτή πήγα και εγώ να καταθέσω. Οι αστυνομικοί είχαν εξαιρετική αντιμετώπιση, τα είπα όλα και μου επιβεβαίωσαν ότι θα είμαι ασφαλής» υποστηρίζει έπειτα το φερόμενο ως θύμα.

Τρεις μέρες μετά δεν εργάστηκε και, όπως λέει, όταν το αφεντικό της αντιλήφθηκε ότι πήγε στην αστυνομία «απογοητεύτηκε, επειδή δεν μίλησα πρώτα με τον βιαστή μου όπως με προέτρεψε».

Μάλιστα, στη συνέχεια την απέλυσε με την πρόφαση «ότι προσπαθεί να προστατεύσει εμένα και το μαγαζί καθώς παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θα υπήρχε άλλος λόγος να με απολύσει».

Κρήτη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για βιασμό τουριστριών

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Χερσόνησο της Κρήτης, με δύο γυναίκες να τους καταγγέλλουν για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δυο νεαρές κοπέλες 19 και 22 χρόνων από την Ολλανδία, το νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου δυο νεαρούς άνδρες Γερμανούς, 21 και 23 χρόνων.

Αφού διασκέδασαν, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο δωμάτιο των ανδρών. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών γυναικών ο 23χρονος βίασε τη 19χρονη κοπέλα ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη.

Βιασμός τουρίστριας Χερσόνησος

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δυο φίλοι τους οι οποίοι ωστόσο δε συμμετείχαν στον βιασμό, με ένα ακόμη φρικιαστικό σκηνικό να επικρατεί προ ημερών.

Και οι τέσσερις νεαροί, μετά την καταγγελία των δυο γυναικών συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share