Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γαλάτσι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που σκότωσε το πιτ μπουλ

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο αστυνομικός

17 Αυγούστου 2021 22:02
Γαλάτσι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που σκότωσε το πιτ μπουλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γαλάτσι: Ακόμα μία υπόθεση έχει καταφέρει να προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο, με τον αστυνομικό που αφαίρεσε τη ζωή ενός πιτ μπουλ κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι. Μετά την απολογία του, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της ζωοκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το σκύλο. Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι ήταν σε άμυνα, γιατί το ζώο του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Στον αντίποδα ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται να είπε πως είναι ψευδής ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου αστυνομικού, ότι δηλαδή το σκυλί του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στο πόδι. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν αστυνομικοί πήγαν σε πολυκατοικία να ερευνήσουν καταγγελία για δύο σκύλους τους οποίους οι ιδιοκτήτες κρατούσαν στην ταράτσα.

Ένας από αυτούς ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, στον αστυνομικό και τον δάγκωσε στο πόδι. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε μιλήσει για «εν ψυχρώ δολοφονία» σκύλου από τον αστυνομικό.

H ιδιοκτήτρια ανέβασε φωτογραφία με το νεκρό σκυλί από το Γαλάτσι

Σάλος επικρατεί με την είδηση πως αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε οικόσιτο ζώο μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών του. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία σε ανακοίνωση της, τον πυροβόλησε όταν ο σκύλος του επιτέθηκε, καθώς ο αστυνομικός που είχε κληθεί στο σημείο προσπαθούσε να χωρίσει τον ιδιοκτήτη του με γειτόνισσα που είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό η ιδιοκτήτρια του σκύλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας πως έκανε μήνυση στον αστυνομικό, καθώς τον σκότωσε όχι γιατί του επιτέθηκε, αλλά γιατί πήδηξε πάνω του κουνώντας την ουρά για να παίξει. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία του σκύλου ο οποίος ήταν νεκρός από σφαίρα στο πάτωμα....

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share